ΤΟΞΟΤΗΣ: «Τοξότη, σου ζητώ να κάνεις τους ανθρώπους να γελούν, διότι εν μέσω της παρανόησης της ΙΔΕΑΣ12 Children of Light - Sagittarius ΜΟΥ θα γίνονται πικρόχολοι. Μέσω του γέλιου θα δίνεις στον άνθρωπο ελπίδα, και μέσω της ελπίδας θα στρέφει το βλέμμα του σε ΕΜΕΝΑ. Θα αγγίξεις πολλές ζωές, έστω και για μια στιγμή, και σε κάθε ζωή που θα αγγίξεις θα γνωρίσεις την ανησυχία. Σε εσένα Τοξότη δίνω το δώρο της Ατέλειωτης Αφθονίας, την οποία μπορείς να διασκορπίσεις έτσι ώστε να φτάσει σε κάθε σκοτεινή γωνιά και να τη φωτίσει.»

Και ο Τοξότης επέστρεψε στη θέση του.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: «Από εσένα Αιγόκερε, ζητώ το μόχθο του προσώπου σου, να μάθεις στους ανθρώπους την εργασία. Το καθήκον σου δεν είναι εύκολο διότι θα σηκώσεις όλους τους άθλους του ανθρώπου στους ώμους σου, αλλά για το βάρος που θα κουβαλάς, θέτω την Ευθύνη του ανθρώπου στα χέρια σου.»

Και ο Αιγόκερος επέστρεψε στη θέση του.

12 Children of Light - Aquarius

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: «Σε εσένα Υδροχόε, δίνω την αντίληψη του μέλλοντος έτσι ώστε ο άνθρωπος να μπορεί να βλέπει άλλες δυνατότητες. Θα έχεις τον πόνο της μοναξιάς διότι δεν θα σου επιτρέπεται να προσωποποιείς την ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ. Αλλά για να στρέφεις το βλέμμα του ανθρώπου σε νέες δυνατότητες σου δίνω το δώρο της Ελευθερίας, έτσι ώστε όντας ελεύθερος να μπορείς να υπηρετείς τους ανθρώπους όταν σε χρειάζονται.»

Και ο Υδροχόος επέστρεψε στη θέση του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.