Πρώτο Βήμα: Αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας

Change-your-life1-750x400

Αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης σας, αλλάζει όλη σας η ζωή! Ναι πραγματικά λειτουργεί. Η μεγάλη ειρωνεία είναι ότι αν συλλογιζόμαστε ότι είμαστε ανίσχυροι, τότε πραγματικά γινόμαστε ανίσχυροι. Λάβετε υπόψη σας ακριβώς τώρα ότι έχετε ένα θεϊκό κέντρο που είναι έτοιμο, πρόθυμο και ικανό να συνταχθεί μαζί σας για να φέρει στο προσκήνιο ένα θαύμα γεμάτο ζωή στο εδώ και στο τώρα και για πάντα. Μόνο ΕΣΕΙΣ μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση του μυαλού σας και το σύστημα πεποιθήσεών σας. Το μόνο πράγμα που πραγματικά χρειάζεται να κάνετε, είναι να διαγράψετε όλες τις αρνητικές σκέψεις, τα αισθήματα και τα άβολα συναισθήματα από το μυαλό σας. Θα πρέπει να αρχίσει να αλλάζει το υποσυνείδητο μυαλό σας. Επιτρέψτε σε αυτό να αλλάξει. Επιτρέψτε στο παρελθόν να φύγει από το μυαλό σας. Αυτό που μένει είναι η ευτυχία. Χρειάζεται πολλή πρακτική και υπομονή για να επιτύχουμε αυτό το στόχο. Απλά σκεφτείτε ότι προγραμματίζετε από την αρχή τον υπολογιστή σας και στη θέση των παλιών προγραμμάτων κάνετε εγκατάσταση καινούργιου λογισμικού. Αφαιρέστε τα παλιά σας ” αρχεία “, τρέξτε τα καινούργια, κάντε επανεκκίνηση και είστε έτοιμοι. Ή μάλλον σχεδόν. Πιθανόν στην αρχή θα έχετε δυσκολίες να λειτουργήσετε αυτά τα ” νέα προγράμματα “, επειδή δεν έχετε εξοικειωθεί μαζί τους…. Όσο όμως περνάει ο καιρός, μπορείτε να κάνετε θετικές αλλαγές.

Κάντε ένα σχέδιο ώστε να παρακινείτε τον εαυτό σας κάθε μέρα. Όταν ξυπνάτε το πρωί να λέτε: «Θα κάνω το καλύτερο μου αυτήν την ημέρα χωρίς να σπαταλάω τον χρόνο μου για αρνητικές σκέψεις.» Τη νύχτα, όταν θα πάτε για ύπνο, ρωτήστε τον εαυτό σας αν πραγματικά αξιοποιήσατε αυτή τη μέρα. Ακολουθήσατε τη γραμμή του αρχικού σας προγράμματος; Πετύχατε αυτό που είχατε βάλει στόχο? Αν όλες οι απαντήσεις είναι ναι, γιορτάστε την ημέρα και χαρείτε την. Αν όμως κάτι δεν πήγε όπως το θέλατε, αναλογιστείτε τον λόγο και μάθετε από αυτό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιτύχετε το στόχο σας σταδιακά και να κάνετε πιο δυνατό το μυαλό σας. Είναι σημαντικό να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας. Μέσα από την συνεχή εκπαίδευση, θα είστε σε θέση να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας και να επιτύχετε την ευτυχία από μέσα σας.

Δεύτερο βήμα: Δημιουργείστε τη ζωή που εσείς θέλετε

Η έννοια της λέξης «δημιουργώ» σχετίζεται με τη γέννηση πραγμάτων που πριν δεν υπήρχαν. Στα αρχαία ελληνικά χρησιμοποιούσαν το ρήμα «ποιώ», Όταν συνδυάζουμε την ικανότητά μας να δημιουργούμε με καθαρή σκέψη και όραμα για τη ζωή μας, είμαστε σε μια πορεία προς την αληθινή πνευματική φώτιση. Όταν ρωτάτε τους ανθρώπους τι θέλουν από τη ζωή, οι περισσότεροι, σχεδόν όλοι θα πουν ότι το μόνο που θέλουν είναι να είναι ευτυχισμένοι. Το μυστικό μιας μεγάλης ζωής είναι να αντιληφθείτε τι πραγματικά θέλει η καρδιά σας και την πρόθεση αυτή να την κάνετε κομμάτι της καθημερινής σας ζωής. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, επίσης, το πλήρες δυναμικό μας και πώς να κάνουμε πλήρη χρήση των ικανοτήτων μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είσαστε ευχαριστημένοι παρά μόνο αν βγάζετε εκατομμύρια ή αν είστε ο πρόεδρος μιας εταιρείας. Ικανοποίηση θα βρείτε μόνο αν αισθάνεστε από μέσα σας. Δώστε προσοχή στην ποιότητα της εσωτερικής εμπειρίας σας. Αφιερώστε λίγα λεπτά από την πολυάσχολη ημέρα σας, καθίστε κάτω και ρίξτε μια ματιά από μέσα σας. Εάν τρέχετε συνέχεια τότε δεν θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ευτυχισμένη ζωή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.