Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, μια γυναίκα, η Aingeal Rose O’Grady, με αξιοσημείωτη ικανότητα πρόσβασης στα Ακασικά Αρχεία -τα οποία περιέχουν όλη τη γνώση της ανθρώπινης εμπειρίας αλλά και την ιστορία του Σύμπαντος-, δήλωσε ότι θα υπάρξουν ορισμένες σημαντικές αλλαγές στον πλανήτη μας, συμπεριλαμβανομένης μιας αλλαγής στην εξουσία και ένα νέο νόμισμα στο εγγύς μέλλον.

«Το βρίσκω ενδιαφέρον ότι υπάρχει αυτή η νοημοσύνη που καταγράφει κάθε λεπτό, κάθε μικρή λεπτομέρεια της ζωής», είπε.

Από κει και πέρα, κάθε άτομο έχει το δικό του «βιβλίο στην βιβλιοθήκη» των Ακασικών Αρχείων, κάτι σαν μια «βάση δεδομένων», όπου καταγράφονται όλες οι ζωές ενός ανθρώπου, οι επιδόσεις του, οι επιτυχίες και οι αποτυχίες του καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των ζωών, εξήγησε. Η O’Grady βλέπει τα αρχεία σαν πνεύμα της φύσης, αν και ορισμένοι έχουν πει ότι υπάρχουν «κρυστάλλινοι ολογραφικοί δίσκοι» που περιέχουν αυτές τις πληροφορίες.

Η «πτώση» της Γης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε από την «Πηγή» (δηλαδή τα αρχεία Ακασικά), αρχικά η Γη ήταν ένας παραδεισένιος πλανήτης, αλλά σημείωσε πτώση και «μεταφέρθηκε» σε πυκνότερους κραδασμούς. Πολλά από τα πρώτα πνευματικά όντα ήρθαν εδώ σε μια αποστολή να φέρουν τον πλανήτη και πάλι μπροστά, εκεί που όφειλε να βρίσκεται. Πολλοί από αυτούς έχουν μετενσαρκωθεί τώρα σε αυτή τη ζωή, ανέφερε. Ο παλιός κόσμος μας πεθαίνει καθώς μια νέα ενέργεια βρίσκεται ήδη σε διαδικασία και εκδηλώνεται στη Γη, αλλά θα πρέπει να περάσουμε μέσα από ένα είδος γενετικού σωλήνα προκειμένου να φτάσουμε στο οφειλόμενο επίπεδο. Αυτός ο «γενετικός σωλήνας» φέρνει πολλά εκκρεμή ζητήματα στην επιφάνεια, επισήμανε. Αυτά πρέπει να διορθωθούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.