Είναι σαν ο πλανήτης μας να παρακολουθείται και να προστατεύεται από τους γαλαξιακούς γείτονές μας.

Προετοιμασία

Η O’Grady πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να προετοιμαστούν για κάθε είδους αλλαγές του πλανήτη, να προμηθευτούν κατάλληλο νερό και ποσότητες, ιατρικά εφόδια και τρόφιμα που μπορούν να αποθηκευτούν αλλά, πρόσθεσε, ότι οδεύουμε προς κάτι που είναι «πραγματικά, πραγματικά υπέροχο».

Το κακό βρίσκεται στην έξοδο

«Η «Πηγή» μας είπε ότι το «κακό» απομακρύνετε. Είναι μια διαδικασία. Δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι πρόκειται να συμβεί εν μία νυκτί, όχι με όλα τα πράγματα που είναι σε πορεία αλλαγής. Υπάρχει τόση πολύ θαυματουργή ουσία γύρω μας… οι άνθρωποι ξυπνούν, αφυπνίζονται, δημιουργούν νέα πρότυπα που, πιστεύω, ότι θα πετύχουμε».

«Έχουμε μέχρι το 2017 ωσότου ολοκληρωθεί όλη αυτή την διαδικασία καθαρισμού με όλο αυτό το κακό να μας γυροφέρνει. Πολλά από αυτά εξαρτώνται από την συνείδηση. Οι σκέψεις υλοποιούνται πάρα πολύ πιο γρήγορα, τώρα. »

Η κυβέρνηση δεν θα τα παρατήσει τόσο εύκολα

«Πιστεύω ότι ο αγώνας με την κυβέρνηση (με τους σκοτεινούς που κυβερνούν) είναι του χεριού μας. Ωστόσο, δεν πρόκειται να τα παρατήσει τόσο εύκολα όσον αφορά την ατζέντα της να συνεχίσει να παίρνει όσο περισσότερα γίνεται από τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας. Αλλά εμείς είμαστε εκείνοι που πραγματικά πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας τον εαυτό μας και να σταματήσουμε όλα αυτά τα συστήματα. »

Ένας νέος τρόπος ζωής – Νέο νόμισμα

Η O’Grady πιστεύει ότι θα πρέπει να αρχίσουμε να καλλιεργούμε τα δικά μας τρόφιμα και ότι θα καταλήξουμε σε ένα νέο σύστημα χρημάτων που θα αντικαθιστά το τρέχον φαύλο νόμισμα. «Εγώ πραγματικά δεν βλέπω το τέλος του χρήματος, αλλά διαβλέπω μια αλλαγή στο ποιος θα το ελέγχει και στο τι θα γίνει με αυτό.»

Leave a Reply

Your email address will not be published.