Για σήμερα, τα τυχερά σου νούμερα είναι: 10, 14, 26, 33, 36, 43, 47, 56, 71.

 

 

 

Παρθένος 13/9/2015

 

ΚΑΡΤΕΣ :   Έξη των κυπέλων, Δύο των κυπέλων, Οχτώ των κυπέλων, Εννιά των κυπέλων

 

Σήμερα αφήνεσαι σε μια ονειρική αναπόληση του παρελθόντος. Αν δεν έχεις σύντροφο τώρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια ερωτική γνωριμία. Λάβε υπόψη σου πως η φυγή είναι εποικοδομητική μόνο αν αφήνεις πίσω σου αυτό που στην προκάλεσε. Η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση που είχες την τελευταία φορά που εκπληρώθηκε μία επιθυμία σου, μπορεί τώρα να σου δείξει το επόμενο βήμα.

 

Για σήμερα, τα τυχερά σου νούμερα είναι: 7, 9, 15, 31, 44, 49, 59, 67, 75.

 

 

 

Ζυγός 13/9/2015

 

ΚΑΡΤΕΣ :   Έξη των ραβδών, Οι Ερωτευμένοι, Βασιλιάς των ραβδών, Ο Ανόητος

 

Σήμερα αισθάνεσαι όμορφα και περιμένεις την αναγνώριση από τους άλλους για κάτι που έχεις καταφέρει. Καλείσαι να πάρεις μια απόφαση και γνωρίζεις ότι έχει έρθει η στιγμή για να το κάνεις. Μη ξεχνάς πως ο ναρκισσισμός και η επιδειχτικότητα προκαλούν επικριτική διάθεση και έλλειψη ζεστών συναισθημάτων. Η θετική παρόρμηση μετατρέπετε σε δημιουργικότητα όταν την εκδηλώνεις μέσα από ωριμότητα και σοφία.

 

Για σήμερα, τα τυχερά σου νούμερα είναι: 7, 13, 21, 25, 35, 45, 59, 68, 74.

 

 

 

Σκορπιός 13/9/2015

 

ΚΑΡΤΕΣ :   Ακόλουθος των ραβδών, Έξη των κυπέλων, Βασίλησσα των ραβδών, Βασιλιάς των κυπέλων

 

Σήμερα έχεις όλο το θάρρος και την προθυμία που χρειάζεται για να εκμεταλλευτείς μια καινούργια κατάσταση. Ένα πρόσωπο από τα παλιά ξαναμπαίνει στην ζωή σου ή έρχεται απλά για να σου θυμίσει παλιές και αν μη τι άλλο όμορφες καταστάσεις. Λάβε υπόψη σου ότι δεν χρειάζεσαι την προσοχή των άλλων για να νιώσεις την αναγνώριση που θέλεις. Άσε την λογική να σου δείξει τις αιτίες, αλλά άσε και την καρδιά σου να σου δείξει τον δρόμο προς την συναισθηματική πληρότητα που αναζητάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.