Η Παγκόσμια Δύναμη Φωτός που λέγεται REIKI

Α΄ μέρος Γύρω μας υπάρχει μία αόρατη δύναμη που είναι απήθμενη,ακαταμέτρητη και προσφέρει Συμπαντική Ενέργεια σε κάθε ζωντανό ον καθ΄ όλη την διάρκεια της μέρας .Μία Δυναμική Ενέργεια που κυβερνά τον κόσμο και το Σύμπαν .Είναι λοιπόν μία Δύναμη Φωτός – Δύναμη Ζωής – Δύναμη Αγάπης και προσφερει πνευματική ανύψωση και σωματική κάθαρση σε όλα τα επίπεδα , μέσα από θεραπευτικές συνεδρίες .

Το Ρεικι στην γιαπωνέζικη γραφή εξηγείται ως ΄ Rei ΄ που σημαίνει “πνεύμα ή πνευματικότητα “ και ΄ Ki ΄ που σημαίνει “ ενέργεια , δύναμη“ . Στα κινέζικα το ισοδύναμο του ΄ Ki ΄ είναι το ΄ chi ΄ και στα ινδικά είναι το ΄ prana ΄ .

Η συχνότητα και η δόνηση του Reiki είναι διαφορετική από αυτή του λευκού φωτός και όπως φαίνεται ανήκει στο φάσμα που φυσιολογικά βρίσκεται πέρα από την ανθρώπινη πρόσβαση. Ο συντονισμός με το Reiki είναι μια λεπτή διεργασία που συνδέει το αιθερικό και το φυσικό σώμα , με ένα υψηλότερο δονητικό επίπεδο .

Λόγω της φύσης του , το Reiki επιφέρει ισορροπίες σε όλα μας τα επίπεδα .Το Reiki είναι ενέργεια της ψυχής που αφυπνίζεται , επανασυνδέεται με την ενέργεια της παγκόσμιας Ψυχής και την ακτινοβολεί δια μέσου του ενεργειακού πεδίου μας .

Με την ευρεία λογική δεν είναι κάτι καινούριο κάτω από τον ήλιο , αλλά το σύστημα που γνωρίζουμε προσδιορισμένο σαν Reiki σήμερα , χρονολογείται πάνω στην εργασία ενός Γιαπωνέζου ιερέα , του Dr.Mikao Usui , στα τέλη της δεκαετίας του 1800 .Εκείνος ανακάλυψε ότι μπορούσε να θεραπεύει απλώς τοποθετώντας το χέρι του στο σώμα και για να βοηθήσει την βελτίωση σε κάθε επίπεδο ύπαρξης , εισήγαγε στην διδασκαλία του τις πέντε πνευματικές αρχές που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Reiki σήμερα .

Leave a Reply

Your email address will not be published.