Η Alterscope έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Η μεγαλύτερη έκθεση – εμπειρία ολιστικής ανάπτυξης

για τρίτη φορά στη Θεσσαλονίκη

στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2015

Έχουμε εκατοντάδες λόγους να επιστρέψουμε σε ένα πιο υγιή,

ευτυχισμένο και σίγουρα πιο ολοκληρωμένο τρόπο ζωής.

Στις 17 και 18 Οκτωβρίου, στη Δ.Ε.Θ, περίπτερο 8,

άνθρωποι με σοβαρές αναζητήσεις θα σας μυήσουν με εκατοντάδες εναλλακτικά προϊόντα και υπηρεσίες στη γνώση του ολιστικού τρόπου ζωής, αυτού που θα έπρεπε όλοι να έχουμε για εμάς και τους αγαπημένους μας. Χωρίς πολλά λεφτά και χωρίς πολύ κόπο, θα σας αποκαλυφθούν όσα χρειάζεστε για να βάλετε περισσότερο φως, υγεία, ευεξία και ευτυχία στην ζωή σας!

Σας προσκαλούμε σ’ ένα φεστιβάλ ζωής, στο οποίο δεκάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να μοιραστούν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την φιλοσοφία τους γύρω από τις εναλλακτικές και εσωτερικές προσεγγίσεις.

Μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε το πιο θετικό δυναμικό της ύπαρξής σας και πώς να διαχειριστείτε τον πόνο ή το άγχος στη ζωή σας αλλά και πώς θεραπεύονται τα ψυχικά τραύματα.

Βελτιώστε την υγεία σας με φυσικούς τρόπους και ανακαλύψτε τις υπερτροφές και τις εκπληκτικές ιδιότητες των βοτάνων. Κάντε φωτογράφιση και ανάλυση της αύρας σας, κάντε γενικό τεστ υγείας με το βιοσυντονισμό, δοκιμάστε τα οφέλη της πρανοθεραπείας, γνωρίστε τους ενεργειακούς λίθους και τους οργονίτες και πολλά άλλα.

Ώρες λειτουργίας: 11πμ έως 10μμ.

Είσοδος: €3.00 για μια μέρα, €4 και για τις δύο μέρες. Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες για επισκέπτες ή εκθέτες θα βρείτε στην ιστοσελίδα των διοργανωτών: www.alterscope.gr.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.