Άγγελε του Θεού, φύλακα μου φώτιζε, προστάτευε, στήριζε και συμβούλευε με, γιατί η ουράνια αγάπη σ’ έστειλε στο πλευρό μου, Αμήν. 

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας η βοήθεια που λαμβάνουμε από τους Αγγέλους μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη.

Οι άγγελοι μπορούν να εμφανιστούν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.

Δεν θα ήταν υπέροχο να είχαμε συνεχώς κάποιον δίπλα μας να μας βοηθά να προσελκύσουμε όλα τα θετικά στοιχεία, κάποιον που θα μας έδινε σωστές συμβουλές, κάποιον σοφό και έξυπνο έμπιστο φίλο, που θα νοιαζόταν για το καλό μας και την ευημερία μας,  κάποιον που θα επιθυμούσε να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε στη ζωή μας πληρότητα και ευτυχία;

Ναι μπορούμε πράγματι να ζούμε μια θετική, πλούσια και πλήρη ζωή με τη βοήθεια του Θεού, διαμέσου των Αγγέλων του.

 Αυτή η γνώση μπορεί να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κρίση στη ζωή μας.

Οι άγγελοι μας βρίσκονται πάντα εκεί έτοιμοι να μας βοηθήσουν.

Μας δίνουν πρακτικά   τη συμβουλή τους.  Όταν ήμασταν παιδιά, είχαμε μάθει ότι οι άγγελοι μας προσέχουν και ξέραμε ότι υπάρχουν εκεί πάντα για μας, αλλά μεγαλώνοντας αποκτήσαμε τη γνώση και χάσαμε την επίγνωση, με αποτέλεσμα να τους αγνοούμε συνειδητά.

 

Κάθε τόσο στο πέρασμα των χρόνων είχα την ευκαιρία να βοηθήσω πολλούς ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με το φύλακα άγγελό τους και όλοι ανεξαιρέτως έχουν ωφεληθεί ιδιαίτερα από αυτή την επαφή.

Η εμπειρία της επαφής με τον φύλακα άγγελό σας, θα αλλάξει τη ζωή σας. 

 

Μετά από την πρώτη σας επαφή και όταν θα καλωσορίσετε στη ζωή σας  το φύλακα άγγελό σας,  θα διαπιστώσετε πως η πνευματική και προσωπική σας εξέλιξη θα κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός.

1 2 3 4 5

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.