Θα νοιώθετε περισσότερη χαρά, ευτυχία και ικανοποίηση από ότι είχατε νοιώσει μέχρι τώρα.

Πως θα βρεις το Φύλακα Άγγελό σου!

 

Ακολουθήστε τις ουράνιες μελωδίες και οι άγγελοι θα είναι πάντα κοντά σας ακόμα και αν δεν το γνωρίζεται.

Η ένωσή σας με τους αγγέλους,  θα ακτινοβολεί  συνεχώς τις δονήσεις της αγάπης τους προς εσάς.

Καλέστε τους στη ζωή σας και ζήστε ΜΑΓΙΚΑ…

Ακολουθήστε την καθοδήγησή σας στο μονοπάτι των αγγέλων που θα σας οδηγήσει χωρίς φόβο προς ότι κάνει την καρδιά σας να τραγουδά.

Ο φύλακας άγγελος μας γνωρίζει τα πάντα για μας και είναι πρόθυμος να μας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε να γίνει η ζωή μας ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη.

Μπορεί να ακούσατε μια μικρή εσωτερική φωνή να σας μιλάει και να σας συμβουλεύει να κάνετε αυτό ή το άλλο.

Ο φύλακας άγγελός σας θα εμφανιστεί αμέσως μόλις τον προσκαλέσετε στη ζωή σας και από εκείνη τη στιγμή θα αναρωτιέστε πως μπορούσατε να ζείτε τόσα χρόνια χωρίς αυτόν.

Επικαλεστείτε το φύλακα άγγελό σας. 

Επικαλούμαι, σημαίνει καλώ κάποιον σε ή για βοήθεια.

Μπορείτε να δείτε τους αγγέλους σαν σφαίρες ή σαν ακτίνες ενέργειας ή σαν φως.

Ίσως να μην μοιάζουν καθόλου με τις παραδοσιακές εικόνες των αγγέλων που γνωρίζουμε.

Μπορείτε να τους φανταστείτε με όποια μορφή ή σχήμα επιθυμείτε.

Πως θα Έρθετε σε Επαφή; 

Πως θα Νοιώστε την Παρουσία του φύλακα αγγέλου σας;

Εδώ υπάρχουν κάποιες οδηγίες για συνειδητή επαφή μαζί τους.

  •    Η Γνώση.  Κατά διαστήματα μπορεί να νοιώθετε μια μεγαλύτερη προστασία από ότι συνήθως, να διαισθάνεστε ότι ο φύλακας άγγελός σας, σας  προστατεύει.
  •      Όνειρα.    Ίσως δείτε το φως αγγέλου στα όνειρά σας, τα όνειρα βοηθούν να αξιολογήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή μας έτσι ώστε να  αποκρυπτογραφήσουμε τις διάφορες καταστάσεις και να ενεργούμε κατάλληλα.

Αν ο δικός σας φύλακας άγγελος  επικοινωνεί μαζί  σας μέσω των ονείρων, βάλτε ένα σημειωματάριο και ένα μολύβι δίπλα στο κρεβάτι σας,  έτσι ώστε μόλις ξυπνάτε να γράφετε αμέσως ότι θυμάστε.

  •     Σκέψεις και συναισθήματα.    Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να επικοινωνούν οι φύλακες άγγελοι μαζί σας.   Πολλές φορές έχουμε εμπνευσμένες  σκέψεις, φωτεινές ιδέες, και ζεστά συναισθήματα  και γνωρίζουμε ενστικτωδώς ότι δεν έρχονται από το υποσυνείδητο μας.

 

  • .    Διαίσθηση.    Η διαίσθηση είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για να λαμβάνεις τα πολύτιμα μηνύματα που έρχονται από τον φύλακα άγγελό σου.
  •      Προσευχή.   Η προσευχή είναι ένας άλλος τρόπος επαφής με τους αγγέλους. Ζητήστε βοήθεια προστασία καθοδήγηση, όταν νοιώθετε την ανάγκη να το κάνετε, ή και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε μέσα από την προσευχή σας.
  •     Συμπτώσεις, συγχρονικότητα και το χάρισμα να ανακαλύπτεις χαμένα αντικείμενα ή να ανακαλύπτεις αυτό που επιθυμείς.   

Ένας από τους πιο αγαπημένους τρόπους επικοινωνίας των αγγέλων είναι οι συμπτώσεις, ο συγχρονισμός, το χάρισμα να έρχεται στο δρόμο μας οτιδήποτε ψάχνουμε, και να βρίσκουμε χαμένα αντικείμενα στα πιο απίθανα μέρη, αποτελούν παραδείγματα του τρόπου με τον οποίο δουλεύουν οι φύλακες άγγελοί μας.

  •     Γράμματα.   Ένας ιδιαίτερος τρόπος για να έρθετε σε επαφή με το φύλακα άγγελό σας  είναι να του γράφετε ένα γράμμα.

Γράψτε.

1 2 3 4 5

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.