Κόκκινες ημέρες-Stop! Οι ημέρες του μήνα που χρειάζονται προσοχή γιατί η ενέργεια κινείται έντονα και μπορεί να δώσει εντάσεις, παρεξηγήσεις, αναστάτωση και παρανοήσεις που δε θέλεις είναι για τον Οκτώβριο την πρώτη του μήνα, στις 4, 11, 12,13, 14, 15, 16, 19, στις 22 πολύ έντονα και στις 26.

Πράσινες ημέρες-Just Do It! Ιδιαίτερα θετικές και ενεργειακά δυνατές μέρες αυτόν τον μήνα είναι από 3 έως 13 του μήνα και πάλι από 21 έως 31. Οι παραπάνω ημέρες δεν είναι απαραίτητα ευχαριστες και χαλαρές, είναι όμως πολύ εποικοδομητικές, εκμεταλλεύσου τες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Ερωτικές ημέρες-Feel the Love! Κάθε ημέρα είναι ημέρα για να νοιώσουμε την αγάπη, αλλά αριθμολογικά μέσα στον μήνα υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που ευνοούν τα αισθηματικά σου, είτε για να συζητήσεις θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και τα οποία εμποδίζουν την σχέση είτε για να τονίσεις περισσότερο το ερωτικό στοιχείο με τον σύντροφό σου και να ανανεώσεις την σχέση σου. Φυσικά αυτές οι μέρες μπορούν να πυροδοτήσουν διενέξεις και χωρισμούς, αν βέβαια η σχέση βρίσκεται ήδη σε κρίση. Η έμφαση στις σχέσεις λοιπόν αυτόν τον μήνα πέφτει στις 2, 3, 6, 11, 12, 15, 20, 21, 24, 29 και 30 του μήνα.

Προσοχή στις ερωτικές μέρες που ταυτίζονται με κόκκινες ημέρες, καθώς υπάρχει κίνδυνος έντονων συγκρούσεων. Επαγγελματικές ημέρες-Shut up and Work!

Κάποιες μέρες είναι κατάλληλες για σκληρή εργασία χωρίς ανάσα, κάτι που μπορεί να είναι από κουραστικό έως και εξαντλητικο, αλλά η δουλειά εκείνες τις μέρες βγαίνει με το παραπάνω! Κάποιες άλλες μέρες πάλι μπορούν να είναι κατάλληλες για επαγγελματικές κινήσεις, ευνοϊκές για ραντεβού ή για να κινηθείς έτσι ώστε να έχεις όφελος. Η ενέργεια αυτού του μήνα συνδέεται με τα επαγγελματικά μας περισσότερο την πρώτη του μήνα, στις 4, 5, 10, 13, 14, 19, 22, 23, 28 και 31. Οι ημερομηνίες που δίνονται έχουν γενική ισχύ και περιγράφουν το κλίμα της ημέρας. Η δική σου προσωπική ημερομηνία θα καθορίσει το αν είναι θετική ή δύσκολη η ημέρα σου και θα χρειαστεί να συμβουλευτείς προσωπικά έναν αριθμολόγο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.