Ιχθείς Οι Ευκαιρίες από τα… Παλιά…!

Ενώ συνειδητά σκέφτεσαι άλλα… άλλα κάνεις. Μέσα σου, μέσα στο μυαλό σου συνειδητοποιείς πολλά και είναι σαν να γνωρίζεις την αλήθεια που σε κάνει να αισθάνεσαι συγκροτημένα και δημιουργικά. Υπάρχουν όμως στιγμές που λειτουργείς με έναν τρόπο που απλά δεν συνάδει με τα συναισθήματά σου και ίσως και με την βαθύτερη διαίσθηση που μπορείς και έχεις απέναντι στα πράγματα γιατί υπάρχουν πτυχές του εαυτού σου που δεν είναι ικανοποιημένες και σε επηρεάζουν με τρόπο που αυτές… τελικά αποδεικνύονται πιο ισχυρές από την θέλησή σου.
Αυτό είναι κάτι που καλείσαι να συνειδητοποιήσεις τώρα. Καλείσαι να το επεξεργαστείς νοητικά, να βγάλεις τα συμπεράσματά σου απέναντι σε αυτό και στο τέλος να δράσεις ανάλογα γιατί δεν είναι οι άλλοι που δεν θα καταφέρουν πράγματα… είσαι εσύ. Και όσο αφήνεσαι να βλέπεις τον «δρόμο» χωρίς να τον ακολουθάς, τόσο πάντα ή σχεδόν πάντα, κάτι θα σου λείπει.
Στα οικονομικά σου, αυτήν την περίοδο έχεις την τύχη με το μέρος σου. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μπορούσες να ασχοληθείς με τον τζόγο. Αυτό σημαίνει ότι αν παρακάμψεις την ζωδιακή σου τάση που σε θέλει να μην τα πηγαίνεις και τόσο καλά με την διαχείριση που κάνεις σε αυτόν τον τομέα, θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες καλές και σωστές κινήσεις για να καταφέρεις κάποια πράγματα που ίσως και να περιμένεις ή να «κυνηγάς» εδώ και καιρό. Απέφυγε να υπογράψεις συμφωνίες που δεν είναι καθαρές. Μπορεί να δείχνουν έτσι αλλά θα πρέπει να τις προσέξεις ιδιαίτερα. Εστιάσου σε σχέδια που κάνεις που μπορούν να σου φέρουν χρήματα. Εστιάσου στην δική σου ικανότητα να βγάλεις χρήματα. Μην σταματήσεις ή μην ξεχάσεις να αρχίσεις να μαζεύεις, γιατί αργότερα θα τα χρειαστείς για κάτι καλό που έρχεται. Στον βαθμό που θα ξεκινήσεις σε αυτόν τον τομέα να κάνεις την διαχείριση που πρέπει, σε αυτόν τον βαθμό θα σου ανοίξουν και άλλα πράγματα σε άλλους τομείς. Απλά δες… (σκέψου) μακροχρόνια… πολύ μακροχρόνια…
Μέσα στην σχέση σου, για αρκετούς και αρκετές από εσάς τα νέα φαίνονται και καλά και όμορφα αλλά και αυτά που ίσως περιμένατε. Όχι όλοι αλλά κάποιοι από εσάς, το νέο της έλευσης ενός παιδιού θα σας ικανοποιήσει περισσότερο από όσο φαντάζεστε όταν απλά το υποθέτεται. Αυτό τώρα σε κάνει να σκεφτείς μακροχρόνια. Σε κάνει να δεις μέσα στο μυαλό σου πολλές καινούργιες και διαφορετικές προοπτικές και αλλάζει την αντίληψή σου απέναντι στο νόημα που έδινες μέχρι «χθες» στην έννοια της συντροφικής σχέσης. Αφήσου σε αυτό που έρχεται. Αφήσου σε αυτό (ότι κι αν είναι), ακόμα κι αν αυτό είναι κάτι που θα σε βάλει σε προβληματισμούς. Η ουσία πίσω από όλα είναι να δεις την συντροφικότητα μέσα από το πρίσμα της δημιουργίας που θα σου αποκαλύψει πολλά που μπορείς να κάνεις για να πάρεις όλη την ευχαρίστηση που η ζωή μπορεί να σου δώσει.
Μέσα στον εργασιακό σου χώρο, το παρασκήνιο οργιάζει αλλά τώρα έχει και κάτι να σου δώσει. Συνήθως το παρασκήνιο είναι κακός σύμβουλος για πολλά αλλά στην προκειμένη περίπτωση για σένα έχει μία τουλάχιστον σημαντική πληροφορία. Ασχολήσου μόνο μέχρι να την εντοπίσεις. Αυτή έχει κάπου να σε οδηγήσει αν την διαχειριστείς σωστά. Εστιάσου σε αυτά μέσα στην δουλειά σου που έχουν προοπτικές. Το καλό ή καλύτερο που σου έρχεται θα καθυστερήσει όσο χρειάζεται για να μπορέσεις εσύ να καταλάβεις μέχρι τότε, το πώς θα το διεκδικήσεις. Μην χάνεις χρόνο και μην κάνεις περισσότερα από όσα χρειάζονται προς αυτήν την κατεύθυνση.
Αν δεν έχεις δουλειά, τώρα βρίσκεις μία επάνω σε ένα αντικείμενο που γνωρίζεις πολύ καλά. Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου έρχεται χωρίς να δελεάζεσαι να οδηγείσαι σε υπερβολές στο ψάξιμο που κάνεις. Κάποια πράγματα που σκεφτόσουν παλιά να κάνεις όσο αφορά την αναζήτησή σου, είναι καιρός να τα αφήσεις πίσω σου και να εστιαστείς σε αυτά που τώρα έχεις μπροστά σου. Εκεί εστιάσου σε αυτά που έχεις μπροστά σου. Μέσα στην οικογένειά σου, υπάρχει ένα άτομο που μπορεί να σε βοηθήσει άμεσα…
Υπάρχουν φορές που ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουμε, τι επιθυμούμε, τι μπορούμε να κάνουμε τι είναι εφικτό και τελικά και τι είναι σωστό ή απαραίτητο για εμάς. Αφηνόμαστε όμως στο να τρέφουμε μέσα μας, κάποιες πτυχές του εαυτού μας που δεν έχουν «πάρει» ακόμα την ικανοποίηση που θα μπορούσαν να έχουν πάρει αν εμείς ήμασταν τόσο συνειδητοί όσο χρειαζόταν για να ακυρώσουμε αυτές τις ανάγκες αυτών των πτυχών που απλά «θρηνούν» γιατί έχουν εθιστεί σε αυτό.
Συνειδητοποίησε αυτό που μέσα σου είναι σε «θρήνο». Συνειδητοποίησε μέσα σου τι ανακυκλώνεις απλά γιατί έχεις εθιστεί στο να είσαι απογοητευμένος ή απογοητευμένη. Όταν το αντιληφθείς θα έχεις κάνει μία πολύ καλή αρχή στο να το ακυρώσεις. Αυτό που έρχεται μετά είναι να απελευθερωθείς από αυτά που τώρα σε συγκινούν… αλλά ουσιαστικά είναι μικρά «αγκαθάκια» για την προσωπική σου εξέλιξη…
…γιατί η προσωπική σου εξέλιξη…
…Είναι η ίδια σου η Ζωή…!

Leave a Reply

Your email address will not be published.