Αίμα:  Αυτό το όνειρο δείχνει την ζωή, την ενεργητικότητα, την ελπίδα. Αν είναι κόκκινο έχει καλή έννοια.  Κάτι γρήγορο θα γίνει. Πολλές φορές είναι ένα θεραπευτικό όνειρο.  Οι γυναίκες που περιμένουν περίοδο μπορεί να δουν όνειρα με αίμα. Αν μας τρόμαξε το αίμα, δηλώνει ότι φοβόμαστε να αντικρύσουμε την αλήθεια όποια κι αν είναι.

Αλεπού: Αν βλέπουμε άλλον αλεπού, αυτό το όνειρο  δηλώνει ότι κάποιος σκέφτεται πονηρά για μας και θέλει να μας ρίξει στην παγίδα του. Το αντίστοιχο όνειρο είναι αν η αλεπού ήμασταν εμείς.

Αλήθεια: Είναι η επιθυμία και ο φόβος μας να μάθουμε την αλήθεια.

Αλήτης: Αν δείτε ότι βοηθάτε έναν αλήτη σημαίνει ότι πρέπει να πείτε αντίο σε μια σχέση που δεν τραβάει.

Άλμα: Σημαίνει ότι θέλουμε να κάνουμε ένα άλμα στη ζωή. Αν ξεπεράσαμε τα εμπόδια, όλα θα πάνε καλά. Το αντίθετο θα γίνει, αν δεν το καταφέραμε αυτό.

Αλυσίδες: Αν το άτομο δει ότι φορά αλυσίδες σημαίνει  ότι είναι παγιδευμένο και δεν μπορεί να σπάσει τα δεσμά του από έναν γάμο που έκανε από συμφέρον ή μια δουλειά που δεν το γεμίζει. Αν σπάσει τις αλυσίδες,  θα απελευθερωθεί.

oneira

Αμάρτημα: Αυτό το όνειρο το βλέπουν άτομα που ξέρουν ότι έχουν αμαρτήσει, έχουν απατήσει το σύντροφό τους, νιώθουν τύψεις ή κρύβουν κάποιο μυστικό. Γενικά, το βλέπουν άτομα που φοβούνται την οργή του θεού.

Αμηχανία: Δηλώνει έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Άμμος: Είναι υπονοούμενο ότι η άμμος σώθηκε από την κλεψύδρα, και το άτομο κινδυνεύει  να μην προλάβει να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει. Άρα, δεν υπάρχει πια χρόνος.

1 2 3 4 5

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.