Η Θεά έρχεται στο Athens Goddess Festival, 1η Νοεμβρίου στο Hub Events Η ομάδα αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης Blossoming Goddess και η Shakila Ιωάννα Μπράτη φέρνουν την Θεά στην Αθήνα! Το διεθνές Athens Goddess Festival είναι γεγονός!

 

Ένα Φεστιβάλ με επίκεντρο τον Άνθρωπο, την Ομορφιά, τη Φύση, τη Ζωή! Το Athens Goddess Festival αποτελεί μια γιορτή μέσα από την οποία αναπτύσσεται η γνώση του εαυτού μας. Μουσική, χορός, τραγούδι, workshops, διαγωνισμοί φωτογραφίας, δρώμενα με τη συμμετοχή καλλιτεχνικών ομάδων της πόλης και εξέχουσες προσωπικότητες στο πάνελ των ομιλητών θα συμπληρώσουν το παζλ της διοργάνωσης του Athens Goddess Festival που θα διοργανωθεί 1η Νοεμβρίου στον Εκθεσιακό Χώρο του Hub Events από τις 09:00 π.μ. έως τις 22:00 μ.μ. ( Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα).

 

Στόχος του Athens Goddess Festival είναι να εξελιχθεί σε ένα θεσμό μέσω του οποιου θα αναδειχθούν η ομορφιά και η Τέχνη και θα αποτελέσει έναν μικρό σπόρο για την ανάπτυξη του ανθρωπισμού, του εναλλακτικού τρόπου ζωής και του ιδεώδους «νους υγιης εν σώματι υγιή».

Ξεχωριστή προσκεκλημένη στο Athens Goddess Festival η Sorita d’ Este, ιδιοκτήτρια του εκδοτικού οίκου Avalonia Books της Αγγλίας και μεγάλη μελετητής και λάτρης της Ελληνικής φιλοσοφίας και πολιτισμού, και η Ζωή Γερουλάνου, πρόεδρος του Συλλόγου Σκύλων-Οδηγών Τυφλών Ελλάδος, παρουσιάζοντας τους εκπαιδευμένους οδηγούς. Όλες οι ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα μεταφράζονται στην Νοηματική Γλώσσα ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν bazaar με πλήθος προιόντων. Το Athens Goddess Festival θα κορυφωθεί με ένα μεγάλο Halloween party!

 

Η Θεά επιστρέφει με τα απίστευτα δώρα της και είναι ο καιρός να ανοίξουμε τα χέρια μας και να την υποδεχτούμε! Χορηγοί Επικοινωνίας : www.flowmagazine.gr , www.soc.gr , www.sinwebradio.gr , www.businesswoman.gr , www.m-wordradio.gr , www.drosostalida.com , www.prasinizo.gr , www.ellinika.omtimes.com

Πληροφορίες : www.athensgoddessfestival.com Shakila Ιωάννα Μπράτη, 697 44 55 759, info@shakila.gr , www.shakila.gr Τσιλιβαράκος Νικόλας, 693 28 19 098, ntsilivarakos@yahoo.gr Χρήστος – Αριστοτέλης Φελούκας, 693 49 11 203

Leave a Reply

Your email address will not be published.