Θεμέλιος Λίθος 5 Ένας μήνας που σε καλεί να επεξεργαστείς και να χρησιμοποιήσεις τα καινούργια δεδομένα που ήρθαν τον προηγούμενο μήνα και να προσπαθήσεις να φέρεις σε ισορροπία τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Αποφάσεις τελεσίδικες αυτή την περίοδο είναι καλό να μην παρθούν γιατί οι καταστάσεις είναι ρευστές ακόμη. Οι άξονες που είναι ενεργοποιημένοι αυτή την περίοδο είναι η οικογένεια, οι ευθύνες κάθε είδους και τα οικονομικά σου θέματα. Φρόντισε να κάνεις το καλύτερο τόσο για σένα όσο και για τους άλλους αλλά κινήσου σκεφτόμενος το σύνολο και όχι μόνο εσένα. Περίοδος που μορεί να βγούν αποσταθεροποιήσεις, εντάσεις ή χωρισμοί στα αισθηματικά. Προσοχή, χαμόγελο και διπλωματικές κινήσεις. Μια γυναίκα (μάνα/αδελφή/συγγενής/στενή φίλη) θα σε απασχολήσει.

 

 

Θεμέλιος Λίθος 6 Μια περίοδος που θα σε κάνει να σκεφτείς αρκετά και να φτάσεις σε απαντήσεις και συνειδητοποιήσεις που θα σε βοηθήσουν πρώτον να βάλεις μέσα σου μια τάξη και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες και τα θέλω σου και δεύτερον θα σου δείξουν τον δρόμο που χρειάζεται να πάρεις και τις κινήσεις που χρειάζεται να κανεις κύριως στα επαγγελματικά σου, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής σου. Στα αισθηματικά ζητήματα είναι περίοδος που κάτι που ήταν στον αέρα αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά και ετοιμάζεσαι να μπείς πιο βαθια στο παιχνίδι των σχέσεων. Γενικότερα, αυτή η περίοδος ευνοεί μελέτες, έρευνα και σεμινάρια, ταξίδια και μετακινήσεις.

 

 

Θεμέλιος Λίθος 7 Κατα το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού του μήνα και ειδικότερα από 14 μέχρι 23 του μήνα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις τάξη σε ζητήματα οικονομικά που σε έχουν απασχολήσει πρόσφατα, αλλά και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε βαραίνουν από πιο παλιά. Ο βασικός άξονας αυτης της περιόδου κινείται για σένα γύρω από θέματα οικονομικά και ευρύτερης επιβολής και ελέγχου. Μπορείς να επανακτήσεις την δύναμή σου και να βάλεις τάξη! Στα αισθηματικά ζητήματα ίσως βγουν κάποιες απόλυτες συμπεριφορές από σένα προς το ταίρι σου ή από το ταίρι σου προς εσένα. Προσεξέ το αυτο! Δεν είναι οτι κινδυνεύεις να χωρίσεις, αλλά τα παιχνίδια δύναμης απαιτούν πολλές θυσίες.. Θ

Leave a Reply

Your email address will not be published.