Θεμέλιος Λίθος 2 Ένας υπέροχος μήνας κίνησης, πολλών εξελίξεων και δράσης σου σε πολλά επίπεδα. Στον αισθηματικό τομέα ανανεώνεις την σχέση που έχεις και βρίσκεις τρόπους να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις μέσα από την βοήθεια φίλων και γνωστών. Ανοίγεσαι περισσότερο και βγαίνεις περισσότερο. Μιλάς, επικοινωνείς εκφράζεσαι. Αν είσαι μόνος είναι πιο εύκολο τώρα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Στα επαγγελματικά σου αναλαμβάνεις ευθύνες και η καθημερινότητά σου έχει πολλά τρεξίματα, κάτι που είναι όμως δημιουργικό, θετικό, ακόμη και διεγερτικό για σένα και το μυαλό σου. Μήνας αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας. Επαφές με συγγενείς και μικρές μετακινήσεις και ταξιδάκια ευνοούνται, όπως ευνοούνται επίσης και θέματα που σχετίζονται με απογόνους και παιδιά.

 

Θεμέλιος Λίθος 3 Ελαφρώς περιοριστική και κάπως δύσκολη η επόμενη περίοδος για σένα. Εστιάζεσαι σε αυτά που πρέπει να γίνουν, στην εργασία σου και στα θέματα του σπιτιού που τρέχουν. Οι κοινωνικές και πολιτικές καταστάσεις ίσως σε επηρεάζουν πιο άμεσα αυτόν τον μήνα καθώς έρχεσαι πιο κοντά στην κρατική μηχανή. Τα πράγματα εξελίσσονται με σχετικά αργούς ρυθμούς, κάτι που μπορεί να σε χτυπάει στα νεύρα, αλλά θα δεις οτι με επιμονή και υπομονή θα μπορέσεις να πετύχεις και να ολοκληρώσεις υποθέσεις σου και ο μήνας κλείνει με την αίσθηση ότι κουράστηκες, πιέστηκες αλλά τελικά τα κατάφερες.

 

 

Θεμέλιος Λίθος 4 Το κλίμα του προηγούμενου μήνα αλλάζει και αρχίζεις να βλέπεις φως στο τούνελ. Αρχίζει για σένα μια περίοδος θετικών αλλαγών που άλλες άμεσα και άλλες μακροπρόθεσμα σου δίνουν την αίσθηση ότι το πράγμα κινείται και ότι μπορείς να ελπίζεις σε κάτι καινούργιο που θα σε βοηθήσει πρακτικά, θα σε ανανεώσει αισθηματικά ή που θα σου ανοίξει νέους δρόμους επαγγελματικά. Βέβαια, είναι μια περίοδος ανατροπών και γρήγορων αλλαγών που μπορεί να σε εκπλήξουν ευχάριστα από την μια, αλλά από την άλλη μπορεί να σου αποσταθεροποιήσουν το πρόγραμμά σου και καλό είναι σημαντικά ραντεβού ή σχέδια να μην τα φιξάρεις μέσα σε αυτόν τον μήνα ή τουλάχιστον να αποφύγεις το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και τις τελευταίες πέντε ημέρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.