Απο τη Μαρία Civric

Ανθοϊάματα Τα άνθη των λουλουδιών είναι γνωστά για την ιδιότητα τους να φέρουν λεπτοφυείς δονήσεις που δρουν ενεργειακά φέροντας θετικές και υγιείς πληροφορίες στο συναισθηματικό πεδίο του ανθρώπου, βοηθώντας έτσι τον άνθρωπο να θεραπευτεί βαθιά με απαλότητα και αρμονία. Τα ανθοϊάματα είναι εγχύματα από άνθη διάφορων φυτών που το καθένα από αυτά έχει μια συγκεκριμένη επίδραση πάνω στη διάθεση μας.

 

Είναι ακίνδυνα και μπορούν να ληφθούν από τον καθένα. Εμείς δημιουργήσαμε τέσσερα μίγματα τέτοιων ιαμάτων που στοχεύουν στην βελτίωση τεσσαρών διαφορετικών τομέων της ζωής μας:

 

1) Αφθονία

 

2) Σχέση

 

3) Αυτοεκτίμηση

 

4)Σεξουαλικότητα Τα μίγματα μας βασίζονται στα ανθοϊάματα της Austarlian Bush Flower Essences που προήλθαν από την παράδοση των Ιθαγενών Αμπορίτζιναλ της Αυσταλίας που πίστευαν ότι κάθε ασθένεια θεραπεύεται όταν μετατρέπουμε το αρνητικό συναίσθημα σε θετικό.

  Αφθονία: Οδηγεί στην απελευθέρωση αρνητικών πεποιθήσεων, των οικογενειακών προτύπων, αυτοσαμποτάζ και φόβο της έλλειψης-φτώχειας. Επιτρέπει να ανοιχτούμε πλήρως στο να λαμβάνουμε αφθονία σε όλα τα επίπεδα όχι μόνο στα χρηματοοικονομικά.

  Σχέση: Βελτιώνει την ποιότητα όλων των σχέσεων, καθαρίζει και απελευθερώνει την δυσαρέσκεια, μπλοκαρισμένα συναισθήματα, την σύγχυση και τον συναισθηματικό πόνο. Βοηθά να εκφράσουμε τα συναισθήματα με λόγια για την βελτίωση της επικοινωνίας και διασπά τα πρόωρα οικογενειακά πρότυπα που επηρεάζουν τις τωρινές μας σχέσεις. Αυτοεκτίμηση: Αναδεικνύει τις θετικές ιδιότητες της αυτοεκτίμησης και της εμπιστοσύνης. Μας επιτρέπει να αισθανόμαστε άνετα γύρω από τους άλλους ανθρώπους και να επιλύσουμε τις αρνητικές πεποιθήσεις και ενοχές που κρατάμε για τον εαυτό μας από τις πράξεις του παρελθόντος. Βοηθάει να αναλάβουμε την ευθύνη για τα γεγονότα της ζωής μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε την ικανότητα και την δύναμη όχι μόνον να τα αλλάξουμε αλλά και να δημιουργήσουμε εκείνα που επιθυμούμε.

1 2

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.