Ποντίκια: Τα ποντίκια είναι δειλά και μικρά, άρα δεν πρέπει να τα φοβόμαστε Το όνειρο δείχνει, ότι μας τρομάζουν τα μικροπράγματα. Ποντίκια που τρώνε στην αποθήκη σας συμβολικά είναι όσοι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας και τρώνε από τα έτοιμα.

Πορεία δρόμος: Αν είναι αδιέξοδο πρέπει να πάρουμε άλλο δρόμο.  Είναι κακό όνειρο.  Σημαίνει ότι όποια απόφαση έχουμε πάρει αυτό τον καιρό θα βγει χαμένη.

Πόρτα: Όταν ανοιγοκλείνει σημαίνει ότι δεν είναι καιρός να πάρουμε κάποια απόφαση, γιατί η ψυχή μας βρίσκεται σε σύγχυση. Ανοικτή πόρτα σημαίνει  ότι καλώς ετοιμάζεστε να βάλετε μπροστά ένα νέο σχέδιο. Ήρθε ο καιρός να υλοποιηθεί και θα πετύχει. Αν η πόρτα είναι κλειστή σημαίνει  ότι τελείωσε εδώ αυτό που πρέπει να κάνεις. Περιμένετε να ανοίξει στο μέλλον για να κάνετε κάποια άλλη ενέργεια. Αυτό που θέλουμε επίσης δεν θα γίνει. Αν μας κλείσουν κατάμουτρα το πρόσωπο, σημαίνει ότι θα φάμε χυλόπιτα. Αν την κλείνουμε εμείς σε άλλους, εμείς θα την δώσουμε.

Πυξίδα: Ανάλογα τι κάναμε στο όνειρο κάνουμε και στη ζωή.  Αν ακολουθούμε μια σταθερή πορεία, το όνειρο είναι καλό. Αν η πυξίδα χάλασε ή δεν ήταν σωστή, τότε πρέπει να αλλάξουμε πορεία.

Πύραυλος: Το όνειρο αυτό μας ενθαρρύνει να απογειωθούμε.  Ελπιδοφόρο όνειρο ότι το άτομο που θέλουμε ενδιαφέρεται για μας.

Πύργος: Δείχνει ότι ζούμε σε ένα δικό μας προστατευτικό κόσμο τις περισσότερες φορές.  Επίσης, δείχνει τη δύναμή μας.

Πυροβολισμός: Αν το αγαπημένο μας πρόσωπο μας πυροβολεί σημαίνει ότι  θέλει να μας κατακτήσει. Το ίδιο γίνεται αν μας βασανίζει ή μας αιχμαλωτίζει. Και στις 3 περιπτώσεις ενδιαφέρεται.

Leave a Reply

Your email address will not be published.