Υδροχόος
Η Γνώση του Τώρα… και η Διαίσθηση του μετά…!

Από τότε που ξεκίνησαν να γράφουν στους δρόμους την λέξη… Μετανοείτε… ξεκίνησε και η πολύ μεγάλη θρησκευτική παρεξήγηση για το τι σημαίνει αυτό το κάλεσμα που αυτή η λέξη εμπερικλείει. Για σένα αυτή η έννοια χάνει πλέον την θρησκευτική της χροιά και αποκτάει μια πιο εσωτερική και ουσιαστική έννοια που την βιώνεις χωρίς τύψεις πλέον και χωρίς ενοχές.
Συνειδητοποιείς ότι στον βαθμό που θα μπορέσεις να νοιώσεις αυτό το εσωτερικό μετάνιωμα για όλα αυτά που μέχρι τώρα έχεις κάνει λάθος ή για όλα αυτά που επέτρεψες να σε παρασύρουν σε καταστάσεις που δεν ήταν για σένα, σε αυτόν τον βαθμό τώρα μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό ή αυτά που Είναι για σένα και σιγά σιγά μπαίνεις σε έναν πιο ουσιαστικό δρόμο μέσα στον οποίο… εσύ τουλάχιστον βλέπεις λιγότερα λάθει.
Στον τομέα των οικονομικών σου, το τελευταίο διάστημα έχεις ζοριστεί αρκετά και κάποιοι και κάποιες από εσάς θα ζοριστείτε για λίγο ακόμα. Το θετικό είναι πως ότι γίνεται σε αυτόν τον τομέα γίνεται για καλό αφού σύντομα (σε λίγο καιρό) θα αλλάξει η οικονομική σας κατάσταση σε μεγάλο βαθμό προς το πολύ καλύτερο. Τώρα φυσικά βιώνετε κάποιες από τις τελευταίες δυσκολίες που πρέπει να βιώσετε (φιλοσοφικά μιλώντας) για να μπορέσετε να αφομοιώσετε αυτά τα μαθήματα που στο μέλλον θα σας αποτρέψουν να κάνετε αν μη τι άλλο και το λιγότερο, τα ίδια λάθει. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα κάνεις καινούργια. Σημαίνει απλά ότι επειδή (ζωδιακά μιλώντας) η αξία του χρήματος για σένα είναι πολύ υποκειμενική, σιγά σιγά αποκτάς συνείδηση της πραγματικής αξίας αυτού που ονομάζεται… χρήμα. Απέφυγε γενικότερα μέσα σε αυτήν την περίοδο να μπεις σε οποιοδήποτε περιττό ή μη αναγκαίο έξοδο. Απέφυγε να ζητήσεις ή να δώσεις δανεικά. Απέφυγε τις επενδύσεις που σου φαίνονται… του χεριού σου και μην βάλεις την υπογραφή σου σε οικονομικά ζητήματα είτε επειδή στο ζητάνε είτε επειδή δελεάζεσαι εσύ.
Μέσα στην σχέση σου, αισθάνεσαι μία μικρή συναισθηματική απομάκρυνση να υπάρχει ίσως και αμοιβαία. Στον βαθμό που εσύ σκέφτεσαι με την καρδιά, σε αυτόν τον βαθμό ό ή η σύντροφός σου σκέφτεται με το μυαλό και αυτό τώρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μικρές συγκρούσεις που μπορεί σας οδηγήσουν σε μικρά καβγαδάκια. Το θέμα είναι ότι και οι δύο έχετε δίκιο από την πλευρά σας και τελικά όλα εξαρτώνται από το ποιος θα κάνει έστω λίγο πίσω. Γενικά τώρα μέσα στην σχέση σου, «πέφτουν στο τραπέζι» κάποια θέματα που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι ήδη λυμένα. Εστιαστείτε (και οι δύο) σε αυτά, χωρίς όμως συναισθηματικούς ή νοητικούς εγωισμούς. Αν κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή… αυτός ή αυτή θα μπορούσες… να είσαι και εσύ. Κάνε το αυτό έστω στον βαθμό που μπορείς. Αυτό τώρα είναι πιο σημαντικό μπροστά σε αυτά που έρχονται και πρέπει να προλάβεις…
Αν δεν έχεις δουλειά, μην χτυπάς μόνο μεγάλες πόρτες. Υπάρχουν και οι μικρές που μπορούν να σου δώσουν αυτό που χρειάζεσαι για λίγο. Κάτι αλλάζει… και μέχρι αυτό να ολοκληρωθεί θα έχεις γενικότερα την δυσκολία στην εύρεση αυτού που σου αρέσει ή που σου ταιριάζει. Εστιάσου σε αυτό και δώσε μέσα σου τον χρόνο αλλά και τον χώρο στα πράγματα να εξελιχθούν.
Το μεγαλύτερο ζόρι σε όλες τις καταστάσεις, έρχεται λίγο πριν αυτές τελειώσουν. Ακριβώς εκεί, ακριβώς στο λίγο πριν, γινόμαστε πολύ επιρρεπείς σε λάθος αποφάσεις σε λάθος δράσεις και σε λάθει γενικότερα. Εκεί ακριβώς όμως επίσης είναι που χρειάζεται να κάνουμε και την μεγαλύτερη υπομονή.
Εστιάσου σε αυτό που αισθάνεσαι ότι έρχεται και όχι σε αυτό που γίνεται. Μέσα σε αυτήν την περίοδο αυτό είναι πιο σημαντικό από το να συνεχίσεις να παλεύεις με την λογική σου…
Κάνοντας το σωστό, αυτό που ξέρεις ότι πρέπει να γίνει, θα οδηγηθείς σε αυτό που ψάχνεις χωρίς να το καταλάβεις και αυτό είναι σημαντικό να το θυμάσαι για να μην κουραστείς κι άλλο ψυχολογικά…

Leave a Reply

Your email address will not be published.