Τέλος, ένα σημαντικό στοιχείο για τον 11 είναι ο άγγελος που συνδέεται με αυτόν τον αριθμό. Είναι ο φύλακας άγγελος Ουριήλ, ο οποίος εξυψώνει, εμπνέει και οδηγεί τους 11 πίσω στην αλήθεια αποκαθιστώντας την ισορροπία.Το 11 στη Θεωρία των ΧορδώνH Θεωρία των Χορδών είναι μια θεωρία του ‘Ολου που περιγράφει όλες τις δυνάμεις, ανεξάρτητα πόσο μεγάλες ή μικρές, αδύναμες ή ισχυρές είναι. Και στη Θεωρία των Χορδών έχουν βρεθεί πολλά 11! ‘Ισως ο αριθμός 11 να μπορεί να εξηγήσει τη δομή του κόσμου. Και ίσως το 11 να είναι πολύ διαδεδομένο, αφού η Θεωρία των Χορδών περιγράφει ένα σύμπαν με 11 παράλληλους κόσμους!Ο Brian Greene, o Θεωρητικός φυσικός που ανακάλυψε την Θεωρία των Χορδών έχει 11 γράμματα στο όνομάτου.

 

H Θεωρία των Χορδών καταρρίπτει όλους τους νόμους του Isaac Newton (που σήμερα ξέρουμε ότι έχουν πρακτική εφαρμογή μόνο στην καθημερινότητά μας και δεν αντι.κατοπτρίζουν την πραγματικότητα) και από ότι φαίνεται δεν είναι τυχαίο ότι και το όνομα του Isaac Newton αποτελείται κι αυτό από 11 γράμματα!

  Ακόμα ένας Θεωρητικός φυσικός που συνέβαλε υεη Θεω¬ρία των Χορδών, o John Schwarz, ένας από τους «πατέ¬ρες» της Θεωρίας, έχει και αυτός 11 γράμματα στο όνομά του! Ο Schwarz επέλύσε πολλές από τις ανωμαλίες της νέας Θεωρίας και μαζί με τον Brian Greene βρήκαν το ίδιο αποτέλεσμα (τον αριθμό 496) στις δύο πλευρές μιας εξίσωσης που αποδείκνυε την ορθότητα της θεωρίας.Ο Αριθμός 11 στο I-Τσινγκ είναι συνδεμένος με το αντίστοιχο εξάγραμμο που συμβολίζει την ειρήνη, τη στρατηγική για την ειρήνη. Ο χρησμός είναι ευνοϊκός στο σύνολό του και αναφέρει ότι πρέπει να καταβληθούν μικρές θυσίες για να πετύχει κάποιος το σημαντικό στόχο της ειρήνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.