Έρχεται κάποτε η στιγμή που φτάνουμε στο zero point της συνειδητότητας. Συντονιζόμαστε περισσότερο με τους ρυθμούς της φύσης και ερχόμαστε σε επαφή με τον εαυτό μας. Όσο ανεβαίνουμε πνευματικά η ψυχή μας συνδέεται με άλλες ψυχές και δημιουργούν ένα νέο πρότυπο, το πρότυπο της ενότητας που τελικά καθορίζει το τι είμαστε. Είμαστε η αλήθεια, είμαστε η αγάπη, είμαστε εμείς, είστε εσείς, Εγώ Ειμί.

Η Πραγματικότητα των Δίδυμων Ψυχών

Η διαδρομή των δίδυμων ψυχών/δίδυμων φλογών δεν είναι μία συνηθισμένη σχέση. Είναι μια θαυμαστή διαδρομή που οδηγεί στην ενότητα. Μέσω της θεραπείας και της ανάπτυξης, οι δίδυμες ψυχές ανθίζουν, ανεβάζουν τις δονήσεις τους και αρχίζουν να συνειδητοποιούν την αποστολή και τον σκοπό τους. Είναι προκαθορισμένο να ενωθούν και πάλι για μία τελική ενσάρκωση. Έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων στα συμβόλαια των ψυχών πριν την ενσάρκωση. Είναι  σημαντικό να συνεχίζουν να ζουν, να αναπτύσσονται και να ωριμάζουν ενώ ταυτόχρονα θυμούνται ότι η σύνδεση που έχουν είναι σε υψηλότερες σφαίρες.

Ποτέ μην χάσετε την επαφή με το ποιος είστε. Όσο αναπτύσσεστε αντιλαμβάνεστε ότι η δίδυμη ψυχή σας είναι πάντα μαζί σας σε όλες τις διαστάσεις. Πιθανά έχετε συναντήσει την δίδυμη ψυχή σας και έχετε καταφέρει να εξελιχτείτε ή έχετε σημάδια συγχρονικότητας, που μπορούν να σας οδηγήσουν να συναντήσετε την αγαπημένη σας ψυχή. Αν είναι δυνατό να την συναντήσετε σε φυσικό επίπεδο, κάντε το. Θα το καταλάβετε αμέσως από την πρώτη στιγμή που θα συναντηθείτε.

Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Deane είχε σχέση με την δίδυμη ψυχή του. Έχοντας περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια μαζί αναπτύχθηκε πνευματικά και τώρα αφιερώνει τον χρόνο του βοηθώντας, θεραπεύοντας και διδάσκοντας άλλους. Έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα για να βοηθήσει τους πάσχοντες από μετατραυματικό σύνδρομο.

www.askdeano.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.