Κοινοβούλιο: Αν δείτε ότι μιλάτε στη βουλή σημαίνει ότι θέλετε να μιλήσετε για τα άδικα μέτρα δημόσια και δεν μπορείτε. Στο όνειρο λέτε όσα στην πραγματικότητα δεν θα μπορέσετε ποτέ λόγω φόβου.

Κόκορας: Αυτό το όνειρο το βλέπουν οι περήφανοι άνθρωποι που κοκορεύονται για τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα ταλέντα ή προτερήματά τους.

Κόλλα:  Είναι το μέσο συγκόλλησης, αυτό που διορθώνει τα πράγματα, που μπορεί να περισώσει ό,τι είναι δυνατόν να σωθεί.  Μπορεί να δείχνει ότι έχουμε προσκολληθεί σε άτομα ή καταστάσεις, που δεν αξίζει ν’ ασχολούμαστε μ’ αυτές.

Κόλπο: Αυτό δείχνει ότι δεν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Κόμπος:  Αυτός ο γάμος που σκέφτεστε ότι θα γίνει, θα γίνει με επιτυχία.  Έχει όμως κι άλλη εξήγηση. Αν μας απασχολεί ένα πρόβλημα και λύσουμε τον κόμπο,  θα λυθεί και το πρόβλημα, αλλιώς θα μείνει άλυτο. Βέβαια ο Μέγας Αλέξανδρος είχε πει:  «Ό,τι  δεν λύνεται κόβεται», το γνωστό γόρδιο δεσμό. Άλυτα λοιπόν προβλήματα καλό θα ήταν να τα κόβαμε εντελώς, γιατί δεν αξίζει να ασχολούμαστε μ’ αυτά και να καταναλώνουμε φαιά ουσία. Άλλωστε, όταν καταναλωθεί εντελώς  η φαιά ουσία το άτομο πάσχει από αλτσχάιμερ. Αξίζει να γεμίζουμε τη σκέψη μας με τέτοια προβλήματα και να χάνουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε σε άσκοπες και ανόητες σκέψεις;

Κοπάδι: Δείχνει ότι επηρεάζεστε πολύ από τους άλλους και δεν έχετε δικό σας τρόπο σκέψης. Δεν παίρνετε πρωτοβουλίες.

 Κορυφή: Το όνειρο της πραγματοποίησης του τελικού σκοπού.  Μόνο όταν το άτομο λιγοψυχήσει ή γλιστρήσει και πέσει στο κενό ή φυσήξει αέρας δεν έχει καλή εξήγηση.

Κοτόπουλο: Σ’ αυτό το όνειρο φαίνεται η υπερβολή που δείχνετε στους άλλους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.