Παράδεισος: Αν τον δείτε σημαίνει  ότι αυτή τη στιγμή βρήκατε μια ευτυχία και τη ζείτε. Το όνειρο όσο είναι όμορφο, τόσο είναι και η ζωή σας. Αυτό μπορεί να δείχνει ότι το άτομο είναι κουρασμένο ψυχολογικά και ζητά την ηρεμία. Αν ξαφνικά αλλάξει το τοπίο και ο καιρός, σκούρα τα πράγματα. Ο παράδεισος δεν ήταν αυτό που φαίνεται. Αν κάποιος μας διώξει σημαίνει ότι ανήκουμε στην κόλαση, αφού άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Άρα ο παράδεισος θα μετατραπεί σε κόλαση.  Αν όμως επιστρέψουμε σ’ αυτόν, τότε θα αλλάξει πραγματικά η ζωή μας προς το καλύτερο.  Μόνο τότε θα γίνει αυτό.

Παράθυρο: Αν στεκόσαστε σε ένα παράθυρο και δείτε κάτι συγκεκριμένο π.χ. ένα άτομο που αγαπάτε, θα γίνει πραγματικότητα το όνειρο που αφορά αυτό και θα εισακουστούν οι προσευχές σας. Το παράθυρο είναι η αντανάκλαση της ψυχής, που δείχνει τα πραγματοποιήσιμα όνειρα. Πρέπει όμως να προσέξετε αν ήταν σπασμένο το τζάμι, βρώμικο, θολό. Υπήρχαν κουρτίνες; Ήταν ανοικτές ή κλειστές;  Μπορεί επίσης να σχολιάζει τη γνώμη που έχουμε για κάποιον, τις απόψεις μας για τις πράξεις ή τις επιλογές τους. Πάντα τα όνειρα με παράθυρο δείχνουν κάτι σημαντικό, φτάνει να το θυμόμαστε.

Παραίτηση: Είναι πολύ σημαντικό να δείτε τι εγκαταλείπετε. Αν το θέλετε πραγματικά, εντάξει. Αν όχι, το τίμημα θα είναι βαρύ στην πραγματική ζωή.

Παρακολούθηση: Αν παρακολουθείτε κάποιον ή σας παρακολουθεί το όνειρο δηλώνει ότι πρέπει να προσέχετε.

Παράλυση: Μπορεί να δείχνει κάποια ψυχική παράλυση που εμποδίζει την πρόοδό σας ή την  αδυναμία σας,  λόγω κόπωσης να κάνετε κάτι  στην πραγματική ζωή.

Παραμόρφωση: Το όνειρο σημαίνει  ότι μια στεναχώρια ή πίκρα σας έχει σημαδεύσει και δεν μπορείτε να συνέρθετε ή να τραβήξετε άλλο δρόμο. Έχετε υποφέρει σ» αυτή την κατάσταση που πέσατε και δεν μπορείτε να γίνετε καλά. Αν η παραμόρφωση υποχωρεί και παίρνετε την μορφή σας αρχίζετε να γιατρεύεστε και μπορείτε να αλλάξετε ζωή, να γίνετε καλά, να ξαναγεννηθεί η πίστη και η ελπίδα και να τολμήσετε ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.