Συκοφαντία: Το όνειρο σας προειδοποιεί να μαζέψετε τη γλώσσα σας ή υπαινίσσεται κάποιο φόβο ότι κάποιος σας κακολογεί. Αυτό το όνειρο επαληθεύει τη ρήση «Ο μεγαλύτερος  εχθρός μας είναι ο εαυτός μας».

Σύλληψη: Μήπως σας συνέλαβαν; Ίσως να νιώθετε ένοχοι για κάτι ή το όνειρο σας λέει να σταματήσετε κάτι που αρχίσατε και δεν θα σας βγει σε καλό. Αν εσείς κάνατε τη σύλληψη, υπάρχει κάποιος του οποίου τις πράξεις αποδοκιμάζετε  ή κάποιος που πρέπει να προειδοποιήσετε ότι κινδυνεύει.

Συμβουλή: Ανήκει στα συμβουλευτικά όνειρα και ό,τι ακούσουμε να μας λένε ή να το λέμε εμείς σε άλλους ωφέλιμο για την ψυχή είναι αληθινό, φτάνει να μην είναι παραπλανητικό.

Συμφιλίωση: Το όνειρο σας λέει να δεχτείτε μια κατάσταση ως έχειν ή να συμφιλιωθείτε με κάποιο άτομο που χρειάζεται την αγάπη σας ή να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας.

Σύννεφα: Μήπως πετάτε ψηλά στα σύννεφα; Αν τα σύννεφα είναι μαύρα, γκριζωπά σημαίνει  ότι είστε απαισιόδοξοι. Ότι αισθάνεστε άγχος χωρίς λόγο. Μπορεί οι σκέψεις γενικά να είναι συννεφιασμένες, δηλαδή να μην βλέπετε καθαρά τι πρέπει να κάνετε. Ένα σύννεφο βλέπω όπως έλεγε η Μαρία Ιωαννίδου σε μια ελληνική ταινία όταν έκανε το μέντιουμ. Άρα, κάποιο οπτικό εμπόδιο υπάρχει και δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά ή δεν βλέπω μπροστά μου τη λύση.

Σύνορα: Είναι άδικο να θέτετε φραγμούς σε κάποια στοιχεία της ελευθερίας σας. Δηλαδή, θέλετε να κάνετε κάτι ή να σκεφτείτε κάτι και υποβάλλετε σε περιορισμούς την ψυχή σας και αυτό δεν την ευχαριστεί.

Συνταγή: Αν φτιάχνετε κάτι πετυχημένο θα γίνει πραγματικότητα αυτό που θέλετε και θα πετύχει.  Πραγματικότητα θα γίνει και στην αντίθετη περίπτωση, αλλά δεν θα πετύχει. Αν δεν ήταν τόσο νόστιμη και έλειπε το αλατοπίπερο, πρέπει να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας, χρειάζονται περισσότερη μελέτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.