Χ

Χαλάκι: Μήπως οι άνθρωποι σκουπίζουν πάνω σας τα πόδια τους.

Χαλάσματα: Είναι ό,τι έχει απομείνει από το παρελθόν.  Αυτό το όνειρο το βλέπουν άτομα που έχουν χωρίσει ή έχουν πάρει διαζύγιο. Η στάση σας απέναντι στα χαλάσματα και τα συναισθήματα που σας προκαλεί η θέα τους φανερώνει την αληθινή αντιμετώπιση ενός παρελθόντος που έχει διαλυθεί. Μπορεί να νιώσετε νοσταλγία για την παλιά σας ζωή, ανακούφιση που δεν υπάρχει πια, φόβος για το μέλλον ότι μπορεί να ξαναζήσεις μια τέτοια κατάσταση και να βρεθείς εκ νέου στο ίδιο σημείο όπως τότε, αηδία. Θαυμασμό για όσα έκανες και λύπη που δεν τα διατήρησες, και άλλα πολλά ξεκάθαρα και ανάμικτα συναισθήματα που τα γνωρίζουν όσοι βιώνουν ένα διαζύγιο ή μια διαλυμένη σχέση, που έχει επηρεάσει, κατά πολύ, τον ψυχικό τους κόσμο.

Χαλί: Το χαλί ήταν άραγε όμορφο ή φθαρμένο; Το περπάτημα σε ένα κόκκινο χαλί δείχνει ένα φιλόδοξο άτομο. Θα μπορούσε να παραπέμπει στην πορεία σας στη ζωή. Μήπως νιώθετε ότι φοβάστε την επόμενη κίνηση; Μήπως πετάτε με μαγικά χαλιά και πιστεύετε ότι έτσι γίνεται και στη ζωή;  Μπορεί να θέσετε επί τάπητος ένα θέμα ή ένα πρόβλημα.

Χαμόγελο: Είναι η πρόοδός μας σε κάθε τομέα.  Το ειρωνικό γέλιο ή το γέλιο από πόνο είναι καταστάσεις που δείχνουν ότι το άτομο που βλέπει αυτό το όνειρο θα πονέσει ή πονά ήδη.

Χαντάκι: Αυτό το όνειρο το βλέπουν άτομα που έχουν πέσει αλληγορικά στο χαντάκι λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης ή αρνητικών σχολίων άλλων προς το πρόσωπό τους.  Επίσης, το βλέπουν αλληγορικά άτομα που κάνουν την νύχτα προγραμματισμό και επιλέγουν ή διώχνουν τις ανάλογες εμπειρίες από τον εγκέφαλο μεταφέροντας αυτές στον κάδο ανακύκλωσης. Εμείς αυτόν τον κάδο ανακύκλωσης τον ονειρευόμαστε σαν χαντάκι. Εκεί μπορεί να δει το άτομο ότι πετά κάποια πράγματα που δεν χρειάζεται. Έτσι, βλέπει αλληγορικά αυτό το μηχανισμό. Εκεί πετάμε φοβίες που έχουμε ξεπεράσει, ελαττώματα, ζητήματα που καταλαμβάνουν πολύ χώρο στον εγκέφαλο, που δεν ωφελούν κανένα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.