DMR: « Μια προσευχή χωρίς δράση είναι απλά μια ευχή, μια προσευχή συνοδευόμενη με δράση είναι η εκδήλωση ενός θαύματος. Μέσω του διαλογισμού συνειδητοποιούμε πως ακριβώς μας αξίζει να λειτουργούμε στη ζωή μας. Η συνειδητότητα προκύπτει τη στιγμή που καταλαβαίνω ότι είμαι ζωντανός. Όπως ακριβώς είμαι ικανός να κινώ τα χέρια μου, η ενέργεια που χρησιμοποιώ για να κινώ τα διάφορα μέρη του σώματος μου, να εισπνέω τον αέρα μέσα στο διάφραγμα μου και σιγά σιγά να τον εκπνέω έτσι ώστε να μιλήσω μαζί σου είναι η ίδια ενέργεια που χρησιμοποιώ ώστε να δημιουργήσω μια σκέψη και μια ιδέα».

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Miguel: miguelruiz.com

Λίγα λόγια για το Super Souls

Το Super Souls είναι μια πρωτοβουλία του Dirk Terpstra. Ο Dirk πιστεύει στην αρχή της προώθησης της καλοσύνης, της ευτυχίας, της ειρήνης, του ισορροπημένου τρόπου ζωής και του μοιράσματος της αγάπης. Ο Sai Baba ένας ινδός δάσκαλος και φιλάνθρωπος, το εξέφρασε με πολύ απλά και όμορφα λόγια:

« Αγαπάτε ο ένας τον άλλο και βοηθήστε τον να ανέβει σε υψηλότερα επίπεδα, απλά με το να του δείχνετε την αγάπη σας. Η αγάπη είναι μεταδοτική και η σπουδαιότερη θεραπευτική ενέργεια»

Επικοινωνήστε με τον Dirk Terpstra στο www.supersouls.com

Μετάφραση Χατζηιωάννου Νικολέττα

Leave a Reply

Your email address will not be published.