Ο 6ος αρμονικός χάρτης της, παράγωγος του γενέθλιου χάρτη, περιορισμένος στο 6ο ζώδιο της παρθένου, θεωρείται από κάποιους ότι κυβερνάται από τον Χείρωνα. Αυτός ο χάρτης αντιπροσωπεύει τη μοίρα της. Τι παρατηρούμε; Τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Δία στο λέοντα, ο οποίος λέει «Δεν νομίζω!». Επίσης ο Ερμής και ο ταύρος καταλαμβάνουν την ίδια μοίρα και δείχνουν ένα μυαλό με πρωτοφανή αντοχή σε συνδυασμό με επαναστατική νοοτροπία.

Εδώ παρατηρούμε μερικά ακόμη στοιχεία σε σχέση με τους εξωτερικούς πλανήτες. Ο γενέθλιος Ερμής και η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό στον υδροχόο! Τώρα μάλιστα. Αστρολογικά, αυτοί οι δύο είναι το ισοδύναμο της Θέλμα και Λουϊζ. Οι δύο πραγματικοί επαναστάτες βρίσκονται δίπλα δίπλα, με τον Δία, πλανήτη της εκπαίδευσης και τον ουρανό να αντιπροσωπεύει τα ιδεαλιστικά δικαιώματα για όλους.

Ποιες άλλες δυνάμεις/αρμονικές βρίσκουμε; Ο Πλούτωνας στον τοξότη κάνει τρίγωνο με τον Ερμή στον λέοντα. Πολύ φλογερός και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Τα πλουτώνια τρίγωνα (σε γωνία 120 μοιρών) δίνουν μεγάλη δύναμη, αρκετή για να γοητεύει ήρεμα εκείνους που βρίσκονται γύρω της μόνο και μόνο λόγω της ειλικρινούς χαρισματικής της ακεραιότητας. Αυτή πηγάζει από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της πειθούς. Ο φλογερός Κρόνος στον κριό σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον λέοντα, χρειάζεται κάτι παραπάνω; Επίσης ο Δίας τριγωνίζει τη Σελήνη και τον Άρη! Παρατηρούμε λοιπόν και τους τρεις εξωτερικούς πλανήτες να τροφοδοτούν έντονα τον γενέθλιο χάρτη της μαζί με τον Χείρωνα τον θεραπευτή!

Ακόμη και μετά την απόπειρα δολοφονίας, επέζησε και έχει γίνει έμπνευση για όλη τη χώρα αλλά και παγκοσμίως. Στην τρυφερή ηλικία των 17 ετών. Στην πραγματικότητα έχει υπάρξει έτσι από όταν ήταν ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΤΩΝ, όταν ο διελαύνων Ουρανός μπήκε στον κριό για όλους μας και φώτισε τον παρορμητικό μεγάλο σταυρό της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.