Το 2014, ο Κάο παρείγε δύο ταινίες του Τέρενς Μάλικ.Η πρώτη ήταν Knight of Cups, που είχε πρεμιέρα στο 37ο Ετήσιο Φεστιβάλ Διεθνών Ταινιών του Βερολίνου το Φεβρουάριο του 2015.

Πρωταγωνιστούσαν ο Κρίστιαν Μπέηλ, η Νάταλι Πόρτμαν, και η Κέητ Μπλάνκλετ.Η δέυτερη ταινία πρόκειται για ένα ακόμη μη-ονομασμένο πρότζεκτ του Μάλικ, όπου προταγωνιστεί ο Ράυαν Γκόσλινγκ, ο Μαήκλ Φασμπέντερ, και η Ρούνευ  Μάρα.

Η Waypoint Entertaiment συνεργάζεται με τον Τζοέλ Σίλβερ και την Silver Pictures για να παράγουν το The Nice Guys, ένα αστυνομικό θρίλερ, όπου πρωταγωνιστεί ο Ράσσελ Κρόου και ο Ράυαν Γκόσλινγκ. Η Γουόρνερ Μπρός θα κυκλοφορήσει την ταινία το καλοκαίρι του 2016.

Το 2015, η Waypoint ξεκίνησε την παραγωγή του Silence του θρυλικού Μάρτιν Σκορσίζ, με πρωταγωνιστές τον Λίαμ Νίσον και τον Άντριου Γκάρφιλντ.Το πρότζεκτ έχει ως σεναριογράφο τον , δύο φορές υποψήφιο Όσκαρ, Τζέυ Κόκς.To Silence πρόκειται για μια σύγχρονη εκδοχή του Ιαπωνικού Νόβελ Έντο (1966) , που ακολουθεί ένα ζευγάρι ιερών Τζεσουά που αντιμετωπίζουν την βία και την εκδίωξη στην Ιαπωνία του 17ου αι. καθώς αποπειρούν να εντοπίσουν τον μέντορα τους και να διαδώσουν τον Χριστιανισμό.

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Κάνσας και του πανεπιστημίου νόμου του Ντε Πωλ, ο Κάο άσκησε τις ικανότητες του ως δικηγόρο στις επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας, της άθλησης και της μόδας για 7 χρόνια πριν την είσοδο του στην δουλειά στην βιομηχανία των ταινιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.