absent-healing-750x400

 

Σπεύδω να πω, ότι ως «θεραπευτικό κανάλι» ποτέ δεν προτίθεμαι να λειτουργήσω ως αντικαταστάτης του ιατρικού επαγγέλματος κάποιου. Η δουλειά μου είναι να είμαι ο καλύτερος βοηθός σε οποιοδήποτε θεραπευτικό μάθημα επιλέξει ο πελάτης ν’ ακολουθήσει. Ξέρουμε ότι το σώμα έχει δημιουργηθεί μ’ ένα μηχανισμό αυτό-ίασης. Ενθαρρύνοντάς το να κάνει τη δουλειά του χωρίς παρεμβάσεις αμφιβολιών ή φόβου, θα θεραπευτεί.

Ως μια επιπρόσθετη βοήθεια στα φάρμακα ή τις άλλες θεραπείες, κάποιες φορές, καλώ στο θεραπευτικό δωμάτιο ένα πελάτη σε ύπνωση. Ως κλινικός υπνωτιστής, μπορώ να βοηθήσω το άτομο να ξεπεράσει τις αμφιβολίες του, το φόβο ή την κατάθλιψη που συνδέεται με τις παρούσες περιστάσεις, δίνοντας τους θετικές προτάσεις σ’ ένα βαθύτερο επίπεδο του υποσυνειδήτου του.

 

Στην περίπτωση των καρκίνων, καλά τεκμηριωμένα θετικά αποτελέσματα, έχουν δημιουργηθεί από τη διδασκαλία ασθενών, για να ενεργοποιήσουν τα υγιή κύτταρα ή να καταστρέψουν τα υπάρχοντα καρκινογόνα. Στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε νοητική απεικόνιση που ενέχει τη δύναμη και την αντοχή του σώματος στις θεραπευτικές ικανότητές του, πάντα δείχνει θετικά αποτελέσματα.

 

Αν ένα άτομο είναι πρόθυμο να είναι ευγνώμον για τις ικανότητες του σώματος και όλων των οργάνων του, να μιλάει σε κάθε μέρος του σώματος, από το δέρμα, τα μάτια, την καρδιά, τα δάχτυλα με λόγια αγάπης και ευγνωμοσύνης, θα υπάρξει καλύτερη λειτουργία σε όλα τα επίπεδα. Η ευγνωμοσύνη και η εκτίμηση είναι τα καλύτερα φάρμακα για τα άτομα και το μυαλό τους, τα σώματα και τις ψυχές.

 

www.Sarasota-Psychic-Medium.com

www.MindfulHypnotist.com

RevLois@gmail.com

 

Μετάφραση/Επιμέλεια: Δήμητρα Ντόβα

Leave a Reply

Your email address will not be published.