Αισθανόμαστε μάλλον ανασφαλείς επειδή μας έχουν επιβάλλει τον υλισμό. Εξασκούμε το Sadhana σαν αυτό που δοκίμασα κι εγώ, αλλά δεν βλέπουμε εμφανή αποτελέσματα. Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη άσκηση για μας ; Κάποιοι νεαροί Αμερικανοί έχουν καταπιαστεί με το Sadhana. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έρχονται προς αυτή την πλευρά. Τι ακριβώς θα πρέπει να κάνουμε στον διαλογισμό ; Αυτό είναι το πιο σημαντικό ερώτημα.

 

Η Αγιότητά Του :

Θα πρέπει πρώτα εσύ ο ίδιος προσωπικά να φτάσεις στην Αλήθεια και στη συνέχεια να Διδάξεις. Οι Διδασκαλίες δεν είναι για όλους το ίδιο. Μια γραμμή δράσης δεν είναι για όλους ευεργετική.  Ο σκοπός και το αντικείμενο της δράσης μας, είναι το ίδιο. Ο στόχος και ο σκοπός της ζωής είναι να βρούμε την Γαλήνη.

Κάποιος μπορεί να είναι υλιστής και να έχει εκατομμύρια, αλλά όμως δεν  μπορεί να βρει την ηρεμία. Κάποιος άλλος μπορεί να έχει σύζυγο και παιδιά, αλλά ούτε αυτός μπορεί να βρει την ηρεμία. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε αυτό το στάδιο Συνειδητοποίησης, αντιλαμβάνεται, ότι δεν υπάρχει γαλήνη είτε στον πλούτο, είτε στην οικογένεια αντίστοιχα κλπ. Η φύση του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετική. Οι επιθυμίες του είναι διαφορετικές.

Έτσι, ένας πραγματικός Διδάσκαλος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να καθοδηγήσει. Μόνο ένας Γιατρός μπορεί να διαγνώσει σωστά την ασθένεια και να χορηγήσει το σωστό φάρμακο. Έτσι, ποτέ δεν συμβουλεύω το ίδιο πράγμα για όλους. Μερικοί άνθρωποι έρχονται σε μένα και μου λένε για την απώλεια των συζύγων τους. Γενικά τους λέω να ξαναπαντρευτούν. Υπάρχουν όμως και ορισμένα πρόσωπα τα οποία εγώ τα συμβουλεύω να μην παντρευτούν.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.