Αλλά ποιον άνθρωπο θα βοηθήσουν με φυσικό τρόπο ; Μα αυτόν που επιθυμεί φυσικά κάτι ανάλογο και ο οποίος έχει φιλοδοξίες για τέτοιου είδους πράγματα. Για παράδειγμα, μια όμορφη γυναίκα περπάτα αμέριμνη στον δρόμο. Ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος έχει πάθη μέσα του, συμβαίνει να την δει και να ενθουσιαστεί μαζί της. Τώρα ποιος είναι αυτός που έκανε αυτόν τον άνθρωπο να οπτικοποιήσει τέτοιες ιδέες ; Δεδομένου ότι η γυναίκα είναι προικισμένη με την ομορφιά από τη φύση, οι ακτίνες εκπέμπονται από το σώμα της και αγγίζουν αυτόν τον άνθρωπο, και αυτό συμβαίνει επειδή αυτός είχε παρόμοιες επιθυμίες και συναισθήματα.

Μόνο όσοι επιθυμούν να δουν την αλήθεια και επιθυμούν να συνειδητοποιούν την αλήθεια μπορούνε να ωφεληθούν, ΟΧΙ ΟΛΟΙ.

Αν θέλεις απάντηση και να ικανοποιήσεις αυτά τα ερωτήματα, να διεισδύσεις μέσα σου. Δεν είναι δουλειά μιας ημέρας και μπορεί να γίνει μόνο από εκείνους, που έχουν αναπτύξει μια ισχυρή επιθυμία για Αυτοπραγμάτωση.

Αλλά αυτή η ιδέα έρχεται σε κάποιον παρά τη θέλησή του. Νομίζω, ότι δεν έχει να κάνει με την δύναμη κάποιου, αλλά είναι Δώρο της Φύσης προς στον άνθρωπο.

Όπως υπάρχουν βέβαια άνθρωποι που έχουν γεννηθεί αδύναμοι, και τίποτα δεν μπορεί να τους γοητεύσει, έτσι, υπάρχουν και ορισμένες ψυχές, οι οποίες είναι προικισμένες με αυτή την υψηλή φιλοδοξία. Μόνο τέτοιοι άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν.

Νομίζω, ότι έχω απαντήσει στην ερώτηση σου. Εισχώρησε λοιπόν στον Εσωτερικό σου Εαυτό.  Πήγαινε πέρα και πάνω τόσο από την  Φυσική Μορφή, όσο και από την Πνευματική σου Μορφή, αλλά αυτό να ξέρεις δεν αποτελεί έργο μιας ημέρας. Μην περιμένεις ότι θα το καταφέρεις αυτό μέσα σε ένα λεπτό. Πρόσφερε τον εαυτό σου και δώσε το σώμα το μυαλό και την ψυχή σου, στον Διδάσκαλο.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.