Μελέτες έχουν δείξει ότι το απόσταγμα των σπόρων του αβοκάντο μειώνει την γλυκόζη του αίματος και σας βοηθά να χάσετε βάρος… και αν βράσετε το ξύσμα τους και φτιάξετε μ’ αυτό τσάι, έχετε ένα καταπληκτικό ρόφημα για το άσθμα. Και στην Qigong Ιατρική, ο σπόρος του αβοκάντο έχει πολύ υψηλά ποσοστά Q ενέργειας… δυνατό υλικό!

Οι σπόροι του αβοκάντο μπορούν να αποξηρανθούν, κατόπιν να συνθλιβούν μέσα σε μια πλαστική σακούλα μ ‘ ένα σφυρί, στη συνέχεια να αλεστούν σε ένα δυνατό μίξερ (χρησιμοποιείστε μόνο την μισή ποσότητα-θυμηθείτε ότι είναι πολύ σκληροί για τα περισσότερα μίξερ) και να γίνουν σκόνη. Επίσης, μπορούν να κοπούν στην μέση και να ψηθούν στον φούρνο! Να θυμάστε ότι είναι λίγο πικροί, γι’ αυτό να τους προσθέσετε σε ροφήματα και σάλτσες ώστε να μειώνεται η πικρή γεύση.

Σώστε τον σπόρο του αβοκάντο… κάνει καλό στην υγεία σας!

Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Δρ. Paul Haider είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος συγγραφέας και ομιλητής στο πεδίο της αυτό-ανάπτυξης. Έχει γράψει πολλά βιβλία, έχει δημιουργήσει πολλά ακουστικά προγράμματα και βίντεο και έχει εμφανιστεί σε ραδιοφωνικές εκπομπές και στην τηλεόραση. Τα βιβλία του “Relax into Success” και “21 ways to live a Stress Free Life in Only 21 days” έχουν πουλήσει αμέτρητα αντίτυπα. Για να μάθετε περισσότερα για τον Δρ. Paul Haider, επισκεφθείτε το www.paulhaider.com.

1 2

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.