Βήμα 6—Ψυχαγωγία

«Το σώμα θεραπεύεται με παιχνίδι, το σώμα με το γέλιο και το πνεύμα με τη χαρά» Παροιμία.

Η ζωή υπάρχει για να την απολαμβάνουμε και να είναι χαρούμενη. Διασκεδάστε. Πετάξτε έναν αετό, πηγαίνετε σε ένα λούνα παρκ, παίξτε ένα παιχνίδι, κάνετε ανοησίες και να είστε αυθόρμητοι. Η καλύτερη θεραπεία είναι το παιχνίδι. Όταν παίζετε δεν εστιάζετε στην αρρώστια ή στα προβλήματα. Εκείνη τη στιγμή το σώμα σας βρίσκει την ανακούφιση που χρειάζεται, συναισθηματικά, σωματικά και ψυχικά.

Κάποιες φορές το μυαλό σας χρειάζεται ένα διάλειμμα … μία ανακούφιση. Δείτε μία κωμική παράσταση ή ένα standup comedy. Γελάστε με την καρδιά σας. Χαχανίστε. Πείτε κάτι αστείο. Ζωγραφίστε αστείες εικόνες. Γράψτε ένα αστείο.

Ανακαλύψτε τη χαρά και διοχετεύστε την σε όλα αυτά που κάνετε. Να είστε παρών/παρούσα και να ζείτε τη στιγμή. Αναγνωρίστε πώς νιώθετε και πότε είστε χαρούμενοι. Πώς νιώθει το σώμα σας; Σφυρίξτε. Σιγομουρμουρίστε έναν εύθυμο σκοπό. Να είστε εύθυμοι. Αυτή είναι «η Χαρά της Ζωής». Το πνεύμα σας θα πλημμυρίσει από χαρά.

Βήμα 7—Αγάπη

Κάντε τα πάντα με αγάπη. Βάλτε την αγάπη στη ζωή σας. Όταν ζείτε τη ζωή σας μέσα από το πρίσμα της αγάπης, τότε θα είναι πάντα ευτυχισμένη. Αγαπήστε τη διαδρομή. Αγαπήστε το ταξίδι. Αγαπήστε τον εαυτό σας και τους άλλους.

Υιοθετήστε ιδέες που ταιριάζουν περισσότερο με εσάς. Για κάθε ερώτηση πάντα υπάρχει μία απάντηση για να ανακαλυφθεί. Πάντα να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και να ξέρετε ότι αυτό ποτέ δεν έχει λάθος. Είστε ένας παντοδύναμος δημιουργός των εμπειριών σας και του τρόπου που αντιλαμβάνεστε τον κόσμο. Είστε αυτό ακριβώς για το οποίο είστε προορισμένοι να κάνετε αυτή τη στιγμή. Είναι το κομμάτι του ταξιδιού σας. Να έχετε ένα ισορροπημένο πνεύμα, σώμα και ψυχή.

 

1 2 3 4 5 6 7

About The Author