2. Η θεική Αγάπη δεν είναι επίγεια αγάπη.

Δεν εξαρτάται από το πώς ενεργείς ή το πώς φαίνεσαι. Δεν είναι το είδος της αγάπης όπου σήμερα σε μισώ και αύριο σε αγαπώ, παρόλο που στον πλανήτη Γη είναι συνηθισμένο να γίνεται το αντίθετο. Είναι περισσότερο σαν χθες σε αγαπούσα μα δεν σε αγαπώ πια για το λόγο ότι δεν είσαι αυτός που ήσουν μια μέρα πριν.

3. Στην άλλη πλευρά σε φροντίζουν και σε βοηθούν σοφά, ευγενικά και ιδιαιτέρως εξελιγμένα Ανώτερα Όντα στων οποίων τη φροντιστική κηδεμονία τώρα βρίσκεσαι.

Και να θυμάσαι, όταν σκέφτεσαι περί αγάπης χρησιμοποιείς το ανθρώπινο μυαλό σου. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με την αληθινά υπερβολική φύση της αγάπης της άλλης πλευράς. Αυτά τα Ανώτερα Όντα δεν επιβάλλουν κανόνες ούτε σου παραθέτουν τις γνώμες τους εκτός κι αν το ζητήσεις. Δεν σε εξουσιάζουν με κανένα τρόπο και αυτό είναι υπέροχο. Το καλύτερο πράγμα που κάνουν είναι να σε αγαπούν άνευ όρων. Στη Γη οι άνθρωποι μιλούν για άνευ όρων αγάπη αλλά είναι ανέφικτο να καταλάβεις την ισχύ της μέχρι να αγαπηθείς με αυτόν το τρόπο. Είναι πιο βαθύ από την αποδοχή διότι η αποδοχή υπονοεί οτι σου αρέσουν κάποια κομμάτια δικά μου και όχι κάποια άλλα μα τελικώς τα αποδέχεσαι όλα. Για τα Ανώτερα Όντα, οτιδήποτε έχει να κάνει με σένα είναι εξαιρετικό. Τι εμπειρία!

4. Όταν δέχεσαι την αληθινή αγάπη, όταν κάποιος σε αγαπάει απεριόριστα, αρχίζεις να αισθάνεσαι έτσι για τον εαυτό σου. Απεριόριστα.

Η γλυκήτητα και η κατανόηση των Ανωτέρων Όντων ξεκινάει να έρθει σε σένα από εσένα. Αγαπάς τον εαυτό σου όπως δεν μπορούσες να τον αγαπήσεις όταν πρωτοήρθες στην επόμενη ζωή. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και η ψυχή αλλάζει.

5. Η ψυχή σου ανατάσσεται, εκτείνεται προς τα έξω, απλώνεται στο σύμπαν.

Έχεις τα αστέρια και τα φεγγάρια και τους γαλαξίες μέσα και παντού τριγύρω σου. Υπάρχει κάποιου είδους διαδικασία που λαμβάνει χώρα, σαν μια άπειρη δέσμη φωτός που λικνίζεται απαλά μέσα σε σένα και η αίσθηση αυτού γίνεται όλο και καλύτερη. Με αυτό το τρόπο γίνεσαι γνώστης της ακατανόητης φύσης της Πηγής. Συνειδητοποιείς ό,τι στο κέντρο όλων υπάρχει μια ενέργεια, μια άυλη ύλη την οποία θα προσδιόριζα ως ΑΓΑΠΗ. Ωωω, και πώς αγαπάς και τι ωραία αίσθηση που έχει αυτή η αγάπη. Δεν μπορείς να το διανοηθείς. Πραγματικά δεν μπορείς. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος.

6. Η Σοφία τώρα έρχεται από μέσα σου και λάμπει προς τα έξω προς όλες τις κατευθύνσεις και η αγάπη και η ευδαιμονία διαχέονται από την καρδιά σου.

Δεν έχεις μια πραγματική καρδιά, αλλά η αγάπη ακτινοβολεί από εκείνη τη περιοχή. Δονείσαι με αυτήν. Υπάρχει τόσο πολύ μίσος στη Γη ακόμα και εις το όνομα του Θεού. Τι σκεπτικό! Μίσος στο όνομα του Θεού! Για αυτό ο Χριστός είπε ότι είναι ο προστάτης των μειλίχιων. Δεν είναι τόσο ισχυροί μισητές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.