Μία άλλη ερώτηση που μπορείτε να κάνετε είναι η εξής:“Τι χρειάζεται από τη (σύζυγο ή σύντροφο του);” Αυτό που καταφέρνετε με τον τρόπο αυτό είναι το ότι κρατάτε μία απόσταση από την ερώτηση που θέτετε στη διαίσθησή σας. Όταν εμπλεκόμαστε άμεσα στις ερωτήσεις που κάνουμε, το σκεπτικό μυαλό μας, τα συναισθήματα και ο εγωισμός μας εμπλέκονται αμέσως και το να ακούσουμε τη διαίσθησή μας γίνεται δυσκολότερο. Ένα ερώτημα που τίθεται σε ένα τρίτο πρόσωπο μάς επιτρέπει να ακούσουμε τη διαίσθησή μας ευκολότερα.

Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις σχέσεις σας ή με μια κατάσταση αναφορικά με τη σχέση σας, δοκιμάστε αυτή τη μέθοδο και επιτρέψτε μου να μάθω την άποψή σας. Μπορείτε να μου στείλετε τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας στην ιστοσελίδα μου, που σας δίνεται παρακάτω. Θα ήθελα πολύ να μάθω την άποψή σας!

 

Σχετικά με τη συγγραφέα

Η Λίζα Κ., PhD, είναι δασκάλα, συγγραφέας και ομιλήτρια με ειδίκευση στη διαίσθηση. Ως ιδρυτής του Αναπτύσσοντας τη διαίσθησή σας, η Λίζα διδάσκει το πώς επιτυγχάνεται η σύνδεση με θεία εσωτερική καθοδήγηση. Ως ειδική στην διαίσθηση, η Λίζα έχει διδάξει σε εκατοντάδες ανθρώπους το πώς να αναπτύξουν την διαίσθησή τους κάνοντας εργαστήρια και σεμινάρια. Οι δημόσιες εμφανίσεις της αγγίζουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο μέσω ομιλιών που δίνει ως καλεσμένη, διαδικτυακά μέσα καθώς και μέσω της δημοφιλούς ραδιοφωνικής της εκπομπής σχετικά με την καθημερινή πνευματικότητα, που φέρει τον τίτλο «Μεταξύ Ουρανού και της Γης”. Μάθετε περισσότερα για την Λίζα Κ. και λάβετε ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο για τη διαίσθηση στη διεύθυνση:  σε: http://www.LMK88.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.