Ο θυμός, ο οποίος ελέγχει πολλές φορές την συμπεριφορά μας, θα εκφραστεί, σε σχέσεις που νιώθαμε ως τώρα καταπιεσμένοι. Δυστυχώς, ή ευτυχώς, είναι μια ευκαιρία για να επικεντρωθούμε στις επιθυμίες μας και στα θέλω μας, σπάζοντας έτσι τα δεσμά του παρελθόντος, σε καταστάσεις που δεν μας ταιριάζουν!
Αυτό πρακτικά σημαίνει και διακοπή σχέσεων, αλλά και επανατοποθέτηση στις ήδη υπάρχουσες, όσες είναι άξιες να συνεχίσουν, κάτι που θα το βοηθήσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Τοξότη!
Όπως και να έχει, τέτοια συμβάντα είναι αυτά που μας βοηθούν να εξελιχθούμε, καθώς επανερχόμαστε στο κέντρο μας. Δηλαδή, αν έχουμε κάνει μια επιλογή που δεν αρμόζει με τα δεδομένα μας, η συνειδητοποίηση μας βοηθάει να δούμε τις ανάγκες μας και να επικεντρωθούμε σ’ αυτές.
Στο επαγγελματικό επίπεδο παράλληλα, θα έρθουν ρήξεις αφού θα εκφραστούν ανοιχτά οι διαφωνίες και οι αντιπαραθέσεις και βέβαια θα υπάρξει αρκετό παρασκήνιο κάτι που θα μας φορτίσει συναισθηματικά και ψυχικά.
Καλό είναι να μην εμπιστευτούμε άτομα που δεν κατέχουν κάποια θέση κύρους στον επαγγελματικό τομέα, αλλά ούτε σε τράπεζες, οργανισμούς και ειδικότερα σε πόστα με οικονομικές συναλλαγές και ρυθμίσεις.
Ο Κρόνος από το ζώδιο του Τοξότη, μας μηνύει πως καθώς το σκεπτικό μας αλλάζει, δεν θ’ αποδεχτούμε πιά από εδώ και πέρα, άτομα στην ζωή μας που όχι μόνο δεν μας προσέφεραν όσα θέλαμε, αλλά μας αποζυμούσαν. Εδώ και τώρα, θα πάρουμε την ευθύνη του εαυτού μας και θα βαδίσουμε στην συνέχεια με συνειδητές αλλαγές, που θα μας βοηθήσουν να βρούμε την δύναμη να αφήσουμε σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες, αναγνωρίζοντας πιά τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχουμε!
Την έκλειψη αυτή θα την βιώσουν δύσκολα Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι των πρώτων ημερών αλλά θα δεχτούν θετικές επιρροές οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι των πρώτων ημερών. Το ίδιο ισχύει για όσους έχουν πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζωδίων αυτών, αλλά και ωροσκόπο.
Η έκλειψη αυτή, θα έχει διάρκεια μέχρι τον Απρίλιο του 2016, καθώς μέσα στο χρονικό διάστημα αυτό, θα ενεργοποιείται το φαινόμενο, με την διέλευση των πλανητών από τις ίδιες μοίρες.
Έχετε υπ’ όψιν σας, πως καλό είναι να μην κάνουμε σημαντικές κινήσεις και συζητήσεις πάνω στην έκλειψη, οπότε αφήστε ένα μικρό περιθώριο για οτιδήποτε καινούργιο και σημαντικό!
Παράλληλα, σε κοσμικό επίπεδο, θα υπάρξουν προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ των κρατών, αλλά και στα εσωτερικά θέματα των κοινωνικών ομάδων.
Επίσης θα μας απασχολήσουν καιρικά φαινόμενα, που ήδη άρχισαν τις προηγούμενες ημέρες να συμβαίνουν απρόοπτα και ίσως κάποιο άλλο γεγονός που θα μας συνταράξει.
Μετά την τελευταία έκλειψη του 2015, καθώς όλα θα καταλαγιάσουν, θα υπάρξουν ευκαιρίες σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και νέες σχέσεις! Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί είναι πολύ ευνοϊκό, αν και τις πρώτες ημέρες δε θα μπορέσουμε να το αντιληφθούμε.
Καλοδεχτείτε και αδράξτε τις κατάλληλες καταστάσεις για εσάς, σε προσωπικά θέματα και επαγγελματικά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.