Σήμερα σε κατευθύνει η ανάγκη που έχεις για ονειροπόληση, για ήρεμες και γαλήνιες καταστάσεις. Η προσπάθειά σου πάνω σε κάτι το οποίο έχεις εργαστεί αρκετά, αναγνωρίζεται με επιτυχία. Λάβε υπόψη σου ότι για κάθε κατάσταση που αφήνεις πίσω σου οριστικά, υπάρχει και ένα τίμημα που πρέπει να πληρώσει. Τι δύναμη μπορεί να έχει μια αμφιβολία μέσα σου, μπροστά στην δύναμη της επιθυμίας που έχεις για να την διαλύσεις;

 

Για σήμερα, τα τυχερά σου νούμερα είναι: 1, 8, 13, 21, 28, 35, 59, 61, 80.

 

 

 

Τοξότης 9/10/2015

 

ΚΑΡΤΕΣ :   Η Ισχύς, Ακόλουθος των ραβδών, Οχτώ των ξιφών, Ο Ήλιος

 

Σήμερα η αίσθηση εσωτερικής ισορροπίας που σε γεμίζει, σου δίνει την πολύτιμη πεποίθηση ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις απέναντι στο όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζεις. Μια καινούργια ευκαιρία σου παρουσιάζεται για να κάνεις κάτι δημιουργικό. Λάβε υπόψη σου πως τα βαθύτερα συναισθήματά σου είναι αυτά που μπορούν να σου δείξουν την αλήθεια που ψάχνεις. Όσο διατηρείς την παιδικότητά σου, μπορείς να απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής. Εκμεταλλέψου αυτές τις μικρές στιγμές για να έλκεις συνέχεια θετικές καταστάσεις. Είναι στο χέρι σου.

 

Για σήμερα, τα τυχερά σου νούμερα είναι: 7, 11, 22, 30, 35, 45, 51, 72, 77.

 

 

 

Αιγόκερος 9/10/2015

 

ΚΑΡΤΕΣ :   Εφτά των πεντάκτινων, Ιππότης των κυπέλων, Έξη των ξιφών, Η Κρίση

 

Σήμερα σου βγαίνει όλη η κούραση της δουλειάς που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό, αλλά ταυτόχρονα είσαι χαρούμενος/η από τα αποτελέσματα. Αν σε απασχολούν πνευματικά θέματα, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να αφιερώσεις χρόνο και να συμμετέχεις σε μια ομάδα διαλογισμού. Μη ξεχνάς πως μερικές αλλαγές στην ζωή σου μπορεί να είναι αμετάκλητες. Η συνειδητοποίηση των καταστάσεων και των πραγμάτων που μας δεσμεύουν, μπορεί να λειτουργήσει απελευθερωτικά, πρώτα σε πνευματικό και στην συνέχεια σε υλικό επίπεδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.