Θεμέλιος Λίθος 3 Περίοδος έξαρσης διανοητικής και συναισθηματικής. Μπορείς να καταφέρεις να φέρεις σε μια δημιουργικη ισορροπία το μέσα σου με το γύρω σου, χωρις αυτό να σημαινει απαραίτητα οτι θα μπορέσεις να έχεις και την πιτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο αυτόν τον μήνα. Υπάρχει όμως ένα όραμα, ένα σχέδιο, ένας σκοπός ή ένα όνειρο που σε τρέφει και από εκεί θα αντλήσεις δύναμη για να συνεχίσεις, καταφέρνοντας όχι και λίγα.

Θεμέλιος Λίθος 4 Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα σου δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να σταθεροποιήσεις θέματα συναισθηματικά αλλά και πρακτικής φύσης που αφορούν ως επί το πλείστον οικογενειακά ζητήματα. Μπορεί να μην ειναι ο πιο εύκολος μήνας της ζωής σου καθώς υπάρχει κούραση και πίεση από πολλές πλευρές, αλλά θα αισθανθείς την ικανοποίηση της επιτυχίας μέσα από την προσπάθεια και την σκληρή δουλειά. Εχεις ένα όραμα και μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα.

Θεμέλιος Λίθος 5 Άλλαξε ο καιρός, αλλάζεις και εσυ. Η περίοδος σε βρίσκει να ανοίγεις τα φτερά σου για κλίματα πιο ζεστά και να επαναπροσδιορίζεις την ζωή σου, όχι θεωρητικά και αναλύοντας τα παιδικά σου τραύματα με τον ψυχολόγο σου, τον αστρολόγο σου ή την κολλητή σου, αλλά κανοντας χειροπιαστές αλλαγές και εφαρμόζοντας πρακτικά τις αποφάσεις που έχεις πάρει. Μια νέα ζωή σε περιμένει. Μια ζωή με περισσότερες επιλογές και ελευθερία, αρκεί να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να κινηθείς λίγο μετρημένα από τις 17 έως και τις 25 του μήνα.

Θεμέλιος Λίθος 6 Μια περίοδος που θα σε απασχολήσουν (ναι, ξανά) τα οικονομικά σου θεάμτα αλλά αυτή την φορά θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις και να βάλεις μια τάξη στα ζητήματα σου. Δεν είναι μόνο το οικονομικό σου θέμα σαφώς αυτο που σε απασχολεί, υπάρχουν και άλλα όπως η αρμονία στο σπίτι σου, η σχέση σου με τα παιδιά σου ή η επαφή που έχεις με τον σύζυγο/σύντροφο. Οι ευθύνες που νοιώθεις στην πλάτη σου θα παραμεινουν βαριές ακόμη λίγο, αλλά θα δεις ότι από τον επόμενο μήνα πολλα θα έχουν αλλάξει προς το θετικότερο. Λίγη υπομονή ακόμη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.