Καθαρίστε καλά τα εξωτερικά σκαλιά και πόρτες, τα αίθρια, τις βεράντες, τις ταράτσες που παρατηρείτε τώρα τελευταία ότι το χρειάζονται, διώχνοντας και από πάνω τους την παλιά βρωμιά που μπορεί να είναι «γεμάτη» αρνητική ενέργεια. Πετάξτε κατευθείαν τα απορρίμματα εκτός σπιτιού, ώστε να είστε σίγουροι ότι απομακρυνθήκατε αρκετά από τα σκουπίδια που έχουν παραμείνει τόσο καιρό γύρω σας.

Το αλάτι της θάλασσας στα πατώματά σας

Μια παλιά ξένη παράδοση λέει, ότι το αλάτι της θάλασσας μπορεί να βοηθήσει να καθαρίσει οτιδήποτε μεταφέρει αρνητικά vibes στο σπίτι σας. Ακόμα και αν δεν παραδέχεστε τέτοιες πρακτικές, εάν σας δοθεί η ευκαιρία περάστε με θαλασσινό αλάτι τις γωνιές και τις πόρτες του σπιτιού σας και αναμιγνύοντάς το με ζεστό νερό, μπορείτε να καθαρίσετε ταυτόχρονα και τα πατώματά σας με αυτό.

Τουλάχιστον θα σας προσδώσει μια αίσθηση φρεσκάδας που δεν είχατε πριν.Τα περισσότερα από τα παραπάνω τρικ, μπορεί να σας φαίνονται σε τελική ανάλυση υπερβολικά και κάπως υπερβατικά, αλλά σύμφωνα με πολλούς ανθρώπους που τα έχουν δοκιμάσει, βοήθησαν πολύ. Ακόμα και αν απλά σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα, έχετε κάνει κάποια βήματα ώστε να απαλλαγείτε από το βάρος που τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε όταν μπαίνετε στο σπίτι σας ή να ανανεώσετε ευχάριστα την ατμόσφαιρα γύρω σας.

Πηγή: Premium.paratiritis.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.