Η Θεά έρχεται στην Αθήνα 1, Νοεμβρίου του 2015 στο Hub Events .

Η ενέργεια του Ιερού Θηλυκού αναδύεται σε μία από τις πολλές ιερές του πατρίδες. Μέσα από διαφορετικές κουλτούρες, το Ιερό Θηλυκό αναζωπυρώνεται και γιορτάζεται με κάθε πιθανό τρόπο, σε ένα Φεστιβάλ που ενώνει μέσα από την Αγάπη για τον Άνθρωπο, τη Γη, την ίδια τη Ζωή.

Μουσική, χορός, τραγούδι, διαλογισμός, ύμνοι– όλα συνδέονται στο Φεστιβάλ της Θεάς, για να αναδείξουν το μέγεθος της ομορφιάς της μέσα στην καθημερινή μας ζωή.

Στην κάθε ημέρα μας μπορούμε να δημιουργήσουμε ομορφιά. Αυτό είναι το μήνυμα που προσπαθεί αυτό το Φεστιβάλ να φέρει. Είναι η επιλογή της διατροφής μας, του τρόπου που ζούμε και που σκεπτόμαστε που εντέλει θα βοηθήσει αυτή η ομορφιά να γίνει δική μας. Μέσα από την ημέρα αυτή, προσπαθούμε έμπρακτα να αποδείξουμε, με όσους πιθανούς τρόπους μπορούμε, πως η Αγάπη είναι μια επιλογή που μπορούμε να κάνουμε όλοι. Κοντά μας θα βρίσκεται και ο φιλοζωικός σύλλογος Ηλιούπολης, όπως και ο σύλλογος σκύλων – οδηγών τυφλών, με τους υπέροχους αυτούς συνοδοιπόρους της υγείας, ώστε να τους γνωρίσουμε από κοντά.

Μέσα από αυτή τη μεγάλη γιορτή θέλουμε να αναδείξουμε την ομορφιά και αυτή η ομορφιά να γίνει ένας μικρός σπόρος που θα ανθίσει μέσα μας, μέσα από την Τέχνη, τα βιωματικά σεμινάρια και τις ομιλίες του προγράμματος, με ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τη γιορτή μας συμπληρώνει bazaar πλήθους προϊόντων, όπως και ένα μεγάλο Halloween party, που θα ακολουθήσει στο τέλος της υπέροχης αυτής ημέρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.