Κάποιες δίδυμες ψυχές έχουν πολύ δυνατές τηλεπαθητικές συνδέσεις, άλλες έχουν την ικανότητα να αισθάνονται η μια την άλλη ενώ κάποιες άλλες συνδέονται με παραδοσιακές μεθόδους των τριών διαστάσεων. Η σύνδεση αυτή εξακολουθεί να υπάρχει παρά το ότι έχετε περάσει από μια διαδικασία βαθιάς ψυχολογικής κάθαρσης. Δεν είστε τρελοί και το έχετε αποδείξει αντιμετωπίζοντας την ψυχή σας. Απλά αυτό είναι κάτι που σας ξεπερνά.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί, να μην θεωρείτε αληθινό οτιδήποτε πείτε ή γράψετε ενώ έχετε την αίσθηση της απώλειας. Συνεχίστε με θέρμη να αναζητάτε απαντήσεις. Εξετάστε τις συγχρονικότητες που βιώσατε μαζί και τα κοινά σας σημεία. Πώς συναντηθήκατε? Τι εμπειρίες μοιραστήκατε όσο ήσασταν μαζί? Μία από τις πιο σημαντικές ενδείξεις της σύνδεσης των δίδυμων ψυχών είναι η βαθιά σεξουαλική σύνδεση που υπάρχει. Μερικοί περιγράφουν την ερωτική συνεύρεση σαν «επαφή πέρα από τα όρια του σώματος» ή «πέρα από τις διαστάσεις» ή σαν την καλύτερή τους εμπειρία.

Πολλές δίδυμες ψυχές συναντήθηκαν κάτω από τις πιο περίεργες συνθήκες, έχοντας διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο, διαφορετική θρησκεία, όπως πιθανά και μεγάλες ηλικιακές διαφορές, αλλά πάντα είναι παρούσα η αίσθηση ότι γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν συγκεκριμένα κοινά χαρακτηριστικά σε τέτοιες σχέσεις, παρ’ όλα αυτά κάθε «ταξίδι» είναι μοναδικό και δεν μπορεί ποτέ να συγκριθεί με κάποιο άλλο.

Πνευματική αφύπνιση είναι ο καθαρισμός και ο εξαγνισμός του πυρήνα της ύπαρξής μας. Η εκκαθάριση όλων των άσχημων συναισθημάτων, εξαρτήσεων και συνηθειών μας ώστε να μπορέσουμε να δούμε τα δώρα που κατέχουμε και οπωσδήποτε περιλαμβάνει την ικανότητα να αναγνωρίζουμε τα παιχνίδια του εγώ μας και να μπορούμε να το ελέγχουμε. Αναγνωρίστε την επιθυμία σας να αλλάξετε δραστικά τη ζωή σας και αποδεχτείτε ότι έχετε μια αποστολή κι έναν σκοπό. Αυτό θα σας επιτρέψει να αναπτυχθείτε εσωτερικά, με μια αίσθηση αρμονίας και γαλήνης, γεμίζοντας τη ζωή σας με αυτό-αγάπη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.