Αν δεν μπορούμε λοιπόν να τραγουδήσουμε ακολουθώντας αυτές τις πολύ συγκεκριμένες φόρμες, κρίνουμε και τους εαυτούς μας και τους άλλους, σαν ανίκανους να τραγουδήσουμε και πιστεύουμε ότι μόνο κάποιοι πολύ «χαρισματικοί» άνθρωποι μπορούν. Το μέσο του VOICIΝG υπάρχει, ώστε να σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι το τραγούδι, όπως η ζωγραφική ή ο χορός, είναι αναφαίρετο εκ γενετής δικαίωμά σου. ‘Όλοι μπορούν να τραγουδήσουν, όταν ξαναανακαλύψουν το τραγούδι σαν μια άμεση έκφραση των συναισθημάτων και της λαχτάρας της ψυχής τους. Η προσέγγιση

Το VOICING είναι μια προσέγγιση που χρησιμοποιεί διαφορετικούς τρόπους ώστε να επαναφέρει την ευαισθησία μας απέναντι στους ήχους, τις δικές μας τραγουδιστικές ικανότητες και την γνώση του πώς αυτές επηρεάζουν την φύση μας. Ο συμμετέχων θα ξαναανακαλύψει την σύνδεση ανάμεσα στον εσωτερικό κόσμο του και την τραγουδιστή φωνή. Μέσα από ειδικές τεχνικές θα βοηθηθεί να κινηθεί εύκολα μέσα του και να χρησιμοποιήσει την φωνή σαν άλογο, πάνω στο οποίο θα καλπάσει για να εξερευνήσει τα εσωτερικά του τοπία, χωρίς να έχει σημασία πως φαίνεται ή ακούγεται η φωνή του.

 

Τα περισσότερα προβλήματά μας, καταστάσεις κατάθλιψης, ανικανοποίητο, πόνοι κλπ, έχουν σαν αιτία τελματωμένες ενεργειακές μορφές, οι οποίες υποστηρίζονται από τα συστήματα πεποιθήσεων, τα οποία συνειδητά ή ασυνείδητα, έχουμε υιοθετήσει. Αυτά τα εμπόδια, περιορίζουν τον αυθορμητισμό μας και την φυσική μας απόκριση στα ερεθίσματα της ζωής. Μέσα από το VOICING ο συμμετέχων ενθαρρύνεται να συναντήσει και να προκαλέσει το σύστημα των πεποιθήσεών του και να αντιμετωπίσει τους φόβους του, μέσω του τραγουδιού. Το τραγούδι είναι στην πραγματικότητα το καλύτερο μέσο για να παραμερίσουμε αυτά τα εμπόδια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.