Του Αθανασίου Βίνια
Τον τελευταίο καιρό η ανθρωπότητα έχει αρχίσει και στρέφεται προς την πνευματικότητα, προς τον άνθρωπο σαν ολότητα και προς την εσώτερη σοφία του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη στροφή του προς νέα μονοπάτια αυτογνωσίας ανεξάρτητα από θρησκεία ή καταγωγή. Ένα απο αυτά τα μονοπάτια είναι και οι εναλλακτικές θεραπείες. Όσο περισσότερο ο κόσμος εμβαθύνει στην αυτοβελτίωση στην προσφορά και την θεραπεία, προσωπική και συνολικότερη, άλλο τόσο έρχονται στο προσκήνιο νέες θεραπευτικές μέθοδοι.
Μια από αυτές τις μεθόδους είναι και το Αγγελικό ρέικι. Σκοπός αυτού του άρθρου, είναι να παρουσιάσει αυτή την νέα, ολιστική- θεραπευτική μέθοδο, η οποία έχει μεγάλη απήχηση ανά την Ευρώπη. Το αγγελικό ρέικι όπως αναγράφεται και πιο πάνω είναι μια ολιστική-θεραπευτική τεχνική που γειώθηκε στην Αγγλία από τον Οκτώβριο του 2002 έως τον Φεβρουάριο του 2003, από τον Κέβιν Κόρ μέσω ανώτερης επικοινωνίας, με τον αρχάγγελο Μετατρον και αυτή τη στιγμή διδάσκεται σε περισσότερες από 33 χώρες της Ευρώπης και του κόσμου συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.
Στο εν λόγω σύστημα οι μαθητές, συντονίζονται με ανώτερα επίπεδα της δημιουργίας και έρχονται σε επαφή ενεργειακά κατευθείαν και με ασφαλή τρόπο με τα αρχέτυπα της δημιουργίας που είναι οι Άγγελοι. Μέσα από συντονισμούς στην θεραπευτική τους ενέργεια, οι οποίοι γίνονται κατευθείαν από εκείνους, ο θεραπευτής μπορεί πλέον να βαδίζει χέρι με χέρι με αυτές της ουράνιες οντότητες ,που είναι υπεράνω θρησκευτικών πεποιθήσεων, καταγωγής και μορφωτικού επιπέδου. Μπορεί να θεραπεύσει τον εαυτό του, τους γύρω του, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη από πρότυπα σκέψης, τα οποία δεν τον εξυπηρετούν πια στο δρόμο για την προσωπική του ανάπτυξη. Τον τελευταίο καιρό με βάση τον ιδρυτή του συστήματος ” Έχουν υπάρξει πολλές αστρολογικές ευθυγραμμίσεις που συνέβησαν στη Γη από την Αρμονική Σύγκλιση του1988.
Μια τέτοια αστρολογική ευθυγράμμιση συνέβη το Νοέμβριο του 2005, γύρω από την ημερομηνία 11/11. Αυτό προκάλεσε την ενεργοποίηση του πλέγματος φωτός που είχε δημιουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια από τις προσπάθειες όλων των εργατών του φωτός στον πλανήτη. Αυτό το πλέγμα φωτός λειτουργεί ως ένα ηλεκτρονικό ρελέ που συνδέει τη συνειδητότητα μας με το ορατό και το αόρατο. Όλοι μας πιστεύουμε και προσπαθούμε να φτάσουμε σ’ αυτό το μέρος της μυστικής ομορφιάς, το οποίο είναι κατά κάποιο τρόπο σε ένα άλλο τόπο, εκτός από εδώ. Aγγελικό ρέικι Έχουμε παρακινηθεί από τη Νέα Εποχή να πλεύσουμε προς μακρινές σφαίρες συνειδητότητας όπου κατοικούν υπέροχα όντα του φωτός. Επειδή πιστεύουμε ότι το μέρος αυτό είναι σε κάποια μακρινή διάσταση και προτιμούμε να είμαστε εκεί και όχι εδώ, οι εργάτες του φωτός είναι πολύ σπάνια εδώ ή εάν όχι καθόλου εδώ.” Παρόλο που δίνονται σύμβολα, ο μαθητής δεν χρειάζεται να τα απομνημονεύσει.
Τα σύμβολα του ρέικι και πολλά περισσότερα αφομοιώνονται στο ενεργειακό σώμα του μαθητή την ώρα των συντονισμών, πάντα με βάση το ανώτερο καλό του. Τι συμβαίνει όμως κατά τη διάρκεια της θεραπείας και τι περιλαμβάνει μια θεραπευτική συνεδρία αγγελικού ρέικι; Μία συνεδρία αγγελικού ρέικι ολοκληρώνεται σε περίπου μια ώρα. Χωρίζεται σε τρία μέρη διάρκειας 20 λεπτών το κάθε μέρος. Στο πρώτο μέρος της συνεδρίας, ο θεραπευτής κουβεντιάζει με τον θεραπευόμενο, κάτι το οποίο τον κάνει να αισθανθεί πιο άνετα, να εξηγήσει τους λόγους που ενδιαφέρεται να βιώσει μια συνεδρία αγγελικού ρέικι, αλλά και να έχει και ο ίδιος την ευκαιρία να ακούσει τον εαυτό του, τις ανησυχίες και τις φοβίες του. Aγγελικό ρέικι μια θεραπευτική τεχνικήΣτο Δεύτερο μέρος της συνεδρίας το άτομο κάθεται αναπαυτικά σε μια καρέκλα ή σε ένα κρεβάτι θεραπείας.
Ο θεραπευτής τον ακουμπάει σε ορισμένα σημεία του σώματος και συντονίζεται με την αγγελική θεραπευτική ενέργεια και λειτουργεί ως κανάλι που μέσω αυτού διοχετεύεται η αγγελική θεραπευτική ενέργεια στο άτομο. Σημαντικό είναι να γνωρίζουν οι αναγνώστες του άρθρου ότι ο θεραπευτής σε καμία περίπτωση δε χρησιμοποίει δικιά του ενέργεια η δικιά του πρόθεση, καθώς το παρόν σύστημα είναι μη παρεμβατικό και η θεραπεία γίνεται από το αγγελικό βασίλειο του φωτός. Ο θεραπευόμενος είναι πλήρως προστατευμένος, όπως και ο θεραπευτής. Στο τρίτο μέρος ο θεραπευόμενος, μοιράζεται με τον θεραπευτή, τις εμπειρίες του από τη θεραπευτική συνεδρία και με τη σειρά του, ο θεραπευτής μπορεί σε αυτό το μέρος να μοιραστεί με τον θεραπευόμενο , κάποιο μήνυμα που τυχόν του ήρθε στο νου, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, σχετικά με το θέμα που έχει έρθει να επιλύσει. Αυτό δεν είναι απαραίτητο να συμβεί, εξάλλου οι Άγγελοι έχουν τον τρόπο τους, να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να μας καθοδηγούν, με πάρα πολλούς τρόπους.
Γενικά μια συνεδρία αγγελικού ρέικι έχει διάρκεια 21-28 μέρες. Το αγγελικό ρέικι αποτελεί μια ασφαλή θεραπευτική- ολιστική μέθοδο αλλά και ένα πνευματικό μονοπάτι που βοηθάει στην προσωπική ανάπτυξη του ανθρώπου, στην ψυχική και πνευματική του υγεία και μπορεί να γίνει η να διδαχθεί ανεξάρτητα από ηλικίες. Οι άγγελοι, αυτά τα φωτεινά αρχέτυπα δημιουργίας μας έδωσαν ένα σύστημα που χάρις σε αυτό και με την βοήθεια τη δική μας μπορούμε να μας φτάσουμε πιο κοντά στο όνειρό μας, για έναν κόσμο καλύτερο, για έναν παράδεισο επί της γης. Εάν όσοι από τους αναγνώστες έχετε ακούσει το κάλεσμα, δεν έχετε παρά να το ακολουθήσετε και να βιώσετε μια συνεδρία αγγελικού ρέικι η και να γίνεται κι εσείς κανάλια της ζωτικής συμπαντικής ενέργειας, που μέσα από εσάς, θα διοχετευθεί αυτή η ενέργεια σε άλλους, αλλά και σε ολόκληρο το μορφογενιτικό πεδίο του πλανήτη μας.
Μέχρι το επόμενο άρθρο μας, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ!
Τον Αθανάσιο Βύνια μπορείτε να τον βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/thanasis.vynias

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.