Ιχθείς

«…Η Ίδια η Ζωή είναι Αρκετή…!»

 

Μέσα μου

Ένα από τα σημαντικότερα και ταυτόχρονα δυσκολότερα μαθήματα στην ζωή… είναι να μπορέσουμε να δούμε τις δύσκολες κατάστασης ακριβώς έτσι, σαν μαθήματα. Μία από αυτές… τώρα έρχεται για να σου δείξει το πώς αυτό μπορείς να το κάνεις πράξει μέσα από την αποδοχή…

Μέσα από αυτήν την οπτική, τώρα αποδέχεσαι κάτι που σε πληγώνει. Ψάχνεις μέσα σου την προσωπική σου αξία για να βρεις αυτό που θα σου δώσει καινούργιο κίνητρο για να πας παρακάτω. Από την μία ξέρεις πώς να στέκεσαι στα πόδια σου αλλά από την άλλη αισθάνεσαι κάποιες πτυχές της καθημερινότητάς σου να σε αποσυντονίζουν.

Μέσα σε αυτήν την περίοδο επαναπροσδιορίζεις πολλά μέσα στην σκέψη σου για να μπορέσεις να συντονιστείς με τα πραγματικά σου θέλω και να αντιληφθείς και το που πραγματικά πας… ή το τι σημαίνει όλο αυτό για σένα.

Να θυμάσαι απλά ότι ένα από τα μεγαλύτερα χαρίσματα είναι η υπομονή που μέσα της έχει την αποδοχή…

 

Οικονομικά

Μέσα σε αυτήν την περίοδο, είσαι έτοιμος να μπεις σε πολλά έξοδα. Κάποια από αυτά είναι αναπόφευκτα. Κάποια άλλα απλώς δεν χρειάζονται να γίνουν. Σκέψου λίγο που χαλάς τα χρήματά σου και απέφυγε να βάλεις χέρι στα έτοιμα.

Αν αντιμετωπίζεις νομικά θέματα σε αυτόν τον τομέα, μόνο για πολύ λίγους ή λίγες από εσάς, τα πράγματα θα είναι καλά. Απέφυγε τώρα να δώσεις τις λύσεις που ακούς ή που σου προτείνουν. Λίγο αργότερα τα πράγματα θα είναι πιο ευοίωνα για σένα.

 

Ερωτικά

Τον τελευταίο καιρό λειτουργείς περισσότερο σαν τον παρατηρητή μέσα στην σχέση που έχεις. Αυτό είναι καλό για σένα γιατί συνειδητοποιείς πολλά για σένα σε σχέση με τον ή την σύντροφο που έχεις. Κάποια σχέδια που κάνεις μέσα στο μυαλό σου, αρχίζεις να τα βλέπεις όλο και περισσότερο πιο εφικτά και σύντομα θα βρεις τον τρόπο να τα κυνηγήσεις συνειδητά με την συγκατάθεση και του ανθρώπου που αγαπάς. Αφήσου σε αυτό που γίνεται για να είσαι έτοιμος ή έτοιμη την κατάλληλη στιγμή να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

 

Αν δεν έχεις σχέση, τώρα είσαι έτοιμος ή έτοιμη να εμπλακείς… σε μία, με την πολύ καλή έννοια. Αρκετοί και αρκετές από εσάς, σκέπτεστε πολύ σοβαρά την πορεία σας σε αυτόν τον τομέα και τώρα σοβαρολογείτε περισσότερο από κάθε άλλη φορά για το τι θέλετε… μακροχρόνια. Συντονίσου με αυτό… με τις σκέψεις που κάνεις τώρα για να μπορέσεις να τις αισθανθείς… για να μπορέσεις να τις ελκύσεις… γιατί αυτό φαίνεται ότι θα γίνει.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.