Γράφει η Κωνσταντίνα Βολονάκη
Τι είναι το Theta Healing

Το Theta Healing είναι μία ενεργειακή εναλλακτική μέθοδος με εκπληκτικά αποτελέσματα. Βασίζεται στην θεωρία πως οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας. Ότι αυτή τη στιγμή συμβαίνει στην ζωή μας, ευχάριστο ή δυσάρεστο, υπάρχει γιατί εμείς το έχουμε φέρει στην πραγματικότητά μας μέσω των σκέψεών μας συνειδητά ή ασυνείδητα.

Πρόσφατες ανακαλύψεις της κβαντικής φυσικής και της έρευνας του DNA επικυρώνουν την θεωρία πως ότι βιώνουμε στην εξωτερική μας πραγματικότητα διαμορφώνεται από αυτό που βιώνουμε μέσα μας. Η κοσμοθεωρία μας αποτελείται από τις πεποιθήσεις μας. Απόψεις ή πεποιθήσεις που βλέπουμε ως αλήθεια καθορίζουν τις σκέψεις μας και στη συνέχεια τις πράξεις μας. Οι πεποιθήσεις που κουβαλάμε, επηρεάζουν τις σκέψεις που έχουμε τόσο στο συνειδητό όσο και στο ασυνείδητο επίπεδο.

Μπορούν επίσης να επηρεάσουν τη συμπεριφορά μας, τις σχέσεις μας με τους άλλους, με όλο τον κόσμο. Οι πεποιθήσεις μας ευθύνονται για το 90% της πραγματικότητας μας. Καθορίζουν την ζωή μας, την πραγματικότητά μας. Στην περίπτωση που επηρεαζόμαστε από απόψεις και πεποιθήσεις που δουλεύουν στο συνειδητό επίπεδο τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα.

Τι γίνεται όμως με τις περιοριστικές πεποιθήσεις που είναι βαθιά ριζωμένες και δουλεύουν ασυνείδητα. Πως μπορούμε να τις βρούμε; Κι αν τις βρούμε πως μπορούμε να τις αλλάξουμε για να βελτιώσουμε την ζωή μας και να δημιουργήσουμε την πραγματικότητά μας όπως εμείς την επιθυμούμε.

Αυτό ακριβώς έρχεται να κάνει η ενεργειακή μέθοδος “Θήτα”. Με εύκολο τρόπο ο εκπαιδευμένος θεραπευτής αρχικά βρίσκει τα περιοριστικά προγράμματα πεποιθήσεων που υπάρχουν στο υποσυνείδητο του ανθρώπου και στη συνέχεια τα αντικαθιστά με τα σωστά θετικά προγράμματα. Τα αποτελέσματα της μεθόδου γίνονται αντιληπτά σε όλους τους τομείς της ζωής.

Πως μπορώ να λάβω μία συνεδρία μεθόδου “Θήτα
Για να λάβετε μία συνεδρία θα πρέπει πρώτα να απευθυνθείτε σε έναν έμπειρο ειδικό εκπαιδευμένο στη μέθοδο “Theta Healing” του συστήματος της Βαϊάννα Στάϊμπολ. Εκείνος θα σας κλείσει ένα ραντεβού η διάρκειά του οποίου είναι περίπου μία ώρα. Θα συζητήσετε για τα θέματα που σας απασχολούν και μέσα από ερωτήσεις ο ειδικός θα εμβαθύνει στο πρόβλημα και θα βρει τα αρνητικά προγράμματα που σας εμποδίζουν να βιώνετε αρμονία. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.