Spectacular-Sex-770-750x400

Τέταρτον όπως στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι και το σεξ είναι καλύτερο όταν δεν χάνουμε την αίσθηση του χιούμορ κατά τη διάρκεια του. Όταν μπορούμε να γελάμε με τις άβολες και άχαρες στιγμές μας και με τα λάθη μας, και δεν κρίνουμε αντίστοιχα τα παραπτώματα του παρτενέρ μας, ερχόμαστε πιο κοντά μαζί του και το σεξ γίνεται πιο γλυκό και λιγότερο αγχωτικό.

Πέμπτον η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική. Να είμαστε ξεκάθαροι με τον σύντροφο μας. Να ξεκαθαρίζουμε τι μας αρέσει και τι όχι και τι θέλουμε και τι όχι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, για να αποφεύγουμε τους εκνευρισμούς . Το ότι ελκυόμαστε από κάποιον άνθρωπο δεν συνεπάγεται ότι είμαστε ικανοί να αποκρυπτογραφήσουμε την σκέψη του. Η έκφραση των προτιμήσεων μας μπορεί να μας φέρει πιο κοντά και συνεπώς να μας οδηγήσει σε πιο απολαυστική σεξουαλική εμπειρία.

Έκτον το καλό σεξ είναι μια ισορροπία ανάμεσα στο να είμαστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και παράλληλα ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό μας. Είναι πολύ όμορφο το να βιώνουμε καινούργιες εμπειρίες ή τουλάχιστον να τις φανταζόμαστε, αλλά προδίδουμε τον εαυτό μας αν δοκιμάσουμε κάτι που νοιώθουμε ότι δεν μας ταιριάζει. Δεν πρέπει να κάνουμε ποτέ κάτι στο σεξ –συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του σεξ- εάν δεν νοιώθουμε πραγματικά ότι δεν είναι σωστό για μας. Είναι πολύ ωραίο το να είμαστε περιπετειώδεις στο σεξ και είναι ένας τρόπος να απελευθερωνόμαστε και να αφήνουμε για λίγο στην άκρη τα πρέπει και τις αναστολές μας. Ο σωστός παρτενέρ όπου μας εμπνέει εμπιστοσύνη και σεβασμό είναι απαραίτητος .Αλλά ακόμα και με τον καταλληλότερο άνθρωπο δίπλα μας , πρέπει να ακούμε την εσωτερική μας φωνή και να γνωρίζουμε τα όρια μας. Ο σεβασμός προς τον σύντροφο μας και η ειλικρίνεια στον εαυτό μας είναι απαραίτητα για το καλό σεξ.

1 2 3

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.