Από την Αστρολόγο Βεδικής Αστρολογίας Veda Sastra

Η Ηλιακη έκλειψη στις 20 Μαρτιου γίνεται στον αστερισμό των Ιχθυων στην Ναξατρα της Ουταραμπαντρα που κυβερνάται απο τον Κρόνο και σαν ζωδιο απο τον Δια, με οψη Δια και γινεται ορατή απο το μεγαλύτερο τμήμα της Ευρώπης, κυριως στις βόρειες περιοχές . Η επιρροή δείχνει κάποιες δομές που πρόκειται να υποστούν τριγμούς στην Ευρωπη λόγω της σαρωτικής επίδρασης ιδεολογιών .

Ο Κετου φέρνει στο προσκήνιο τρομοκρατικες επιθέσεις με την σύνοδο Αρη ,Κετου που υποκινούνται από το πλαίσιο της υπερβολικής ιδεοληψίας και απο τον Δια που ανάδρομος αποκτά την δαιμονική φύση των δεσμών . Η θεότητα στην Ουταραμπαντρα ειναι το τέρας του βυθου και σημειολογικά αναφέρεται σε ανεξήγητες ενέργειές που υποκινούνται απο τις δυναμεις του υποσυνειδητου και μπορεί να βρουν εξωτερική έκφραση σε κινήσεις των κοσμικών υδάτων .Η επιρροή ειναι πιο ισχυρή σε μέρη όπου η έκλειψη ειναι ορατή.

Το γεγονός οτι πλήττεται ο Ηλιος σημαίνει οτι σε κάποιες χώρες μπορεί να πληγούν ισχυρά πρόσωπα κύρους η θεσμοί που οδηγούν στην συγκεκριμένη τάξη πραγμάτων. Το φως που μας δίνει άμεση πρόσβαση στην κατεύθυνση που πρεπει να κινηθουμε γίνεται δυσδιάκριτο, με αποτέλεσμα να βυθιζόμαστε στην ασάφεια και να εκλείπει ο σαφής προσδιορισμος ενώ λειτουργούν αόρατες δυνάμεις και επιρροές του συλλογικού ασυνειδήτου . ‘Οτι του φανεί του λολοστεφανη ‘ που φυσικά ούτε και αυτο ειναι τυχαίο αφου επιτρέπει την διείσδυση απρόβλεπτων στοιχείων στην ατζεντα του παγκόσμιου σκηνικού ,με στοιχεία ανεπεξεργαστης νόησης ,όπως ειναι η φύση των δεσμών . Σε ανώτερες σφαίρες συνειδητοτητας η επιρροή συμβάλλει στο ξύπνημα του θαλάσσιου ερπετού ,του Κουνταλινι ,που ξυπνώντας σε καταστάσεις ανώριμες καρμικα, γίνεται αντιληπτό ως δύναμη καταστροφής,μια και η φώτιση ειναι πρωτιστως μια καταστροφική ενέργεια που στοχεύει στην απομυθοποιηση όλων αυτών που γνωρίζαμε ως αληθινά .

Leave a Reply

Your email address will not be published.