Η ανάπτυξή μας σαν άτομα προϋποθέτει να λαβουμε τα μαθήματα του Ραχου με σύνεση και να κινηθούμε αμυδρά προς την κατεύθυνση που υποδεικνύει γιατι η επιλογή του Ιχθυακου Κετου ειναι μόνο για αυτούς που πραγματικά δεν εχουν κανένα ενδιαφερον υλικών απολαβών . Μπορει ο Κετου ειναι μοκσα καρακα ,δηλαδη δείκτης απελευθερωσης, οδηγεί στην απουλοποιηση και υλική οπισθοδρόμηση σε πρωτόγονες μορφές έκφρασής και πραγματικοτητας . Κατανοώ οτι ο αξονας των Ιχθυων ειναι μια πολυ γοητευτική επιρροή προς το παρών με την Αφροδιτη δεσποζουσα αλλα δεν θα κρατησει για πολυ και θα αφήσει πίσω του συνολική αποδόμηση ,αν δεν ληφθεί υπόψιν και η άποψη της πρακτικής και επικριτικής Παρθένου .

Οι αντιθέσεις στον άξονα θυμίζουν την μάχη μεταξυ Αθηνάς που αντιπροσωπευει την Παρθενο και τον Ραχου και του Ποσειδώνα που ειναι οι Ιχθεις και ο Κετου Και μια προβλεψη που αναρτηθηκε το πρωι της Δευτερας στην σελιδα της Ινδικης και αφορα την πρακτικη εφαρμογη των πλανητων στον αξονα . Καλύτερα απο οτι αναμένονται θα ειναι τα αποτελέσματα του Γιουρογκρουπ ,εξετάζοντας την Ηλιακη επιστροφή του Ελληνικου χαρτη με καποια συμφωνία για τεχνικό έλεγχο μια και η Σεληνη /Ραχου στην Παρθενο κανει οψη με τους Αρη /Αφροδιτη στους Ιχθεις .

Βεβαια τα θεματα ειναι ρευστα και θα γίνουν κάποιες ριζικες αλλαγές στο περιβάλλον της έκλειψης ,μια και ο Ωροσκοπος ειναι και πάλι ο Λεοντας με τον Ηλιο να επιδέχεται ανατροπών και να δούμε μετα που ακριβώς βαδίζουμε . Eπισης ας μην ξεχνάμε τον θυσιαστικο χαρακτήρα των Ιχθυων και της εκλειψεως γενικότερα που ‘κατατρωει ‘ Ηλιους ,οποτε πιθανον καποιος κυριος με Ραχου στον Λεοντα ,αέρα και οργιώδη αυτοπεποιθηση καθώς και Ηλιο στους Ιχθεις να πρεπει να εγκαταλείψει το προσκήνιο. Στις δαγκάνες των δεσμών και εκλείψεων οι βασικές ενδείξεις του χαρτη που δείχνουν και την διαδικασία της ανάδευσης στο συλλογικό ασυνείδητο μεχρι να βρούμε την κατεύθυνση .

Leave a Reply

Your email address will not be published.