Όταν ο κόσμος σας καταρρέει, ετοιμαστείτε να συναντήσετε την Δίδυμη Φλόγα σας!!!!!

Οι Δίδυμες Φλόγες από την Sarah Delamere Hurding

Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε ποιες είναι οι Αδελφές Ψυχές μας. Μπορούμε όμως να αναγνωρίσουμε το άλλο μας μισό, τη Δίδυμη Φλόγα μας;

Είμαι σίγουρη είναι μια καινούργια προοπτική αυτή για εσάς. Από το 2013 και μετά, καθώς δίνεται η ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη και πνευματική εξέλιξη, ήρθε η ώρα για την πρόκληση της ζωής σας.

Η Δίδυμη Φλόγα σας, σας περιμένει. Η συνάντησή σας όμως δεν θα είναι ένα εύκολο κατόρθωμα.

Καθένας από εμάς έχει σχεδόν από έξι έως και δώδεκα Αδελφές Ψυχές που αναγνωρίζονται στα πρόσωπα συγγενών, συζύγων, εραστών, δασκάλων ή και φίλων. Οι Αδελφές Ψυχές σε αυτήν τη ζωή είναι άνθρωποι που μας υποστηρίζουν και με τους οποίους είμαστε πολύ στενά συνδεδεμένοι. Προφανώς έχουν αρκετά κοινά σημεία με μας και είναι πάντα εκεί για μας, συνοδοιπόροι, να μας καταλάβουν και να μας ενθαρρύνουν στην πορεία μας στη ζωή.

Οι Αδελφές Ψυχές μας, φαίνονται σε μας οικείες διότι το πιο συνηθισμένο είναι ότι ζήσαμε πολλές διαφορετικές ζωές μαζί. Σε κάθε μία ζωή ξανασυναντιόμαστε και επαναλαμβάνουμε τις σχέσεις μας, κάποιες μάλιστα φορές με περισσότερη επιτυχία από άλλες ζωές. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε τις Αδελφές Ψυχές μας. Πραγματικά, χωρίς αυτές οι ζωές μας θα ήταν εντελώς άδειες και ανούσιες. Αυτές οι βαθιές φιλίες και οι δεσμοί είναι που κάνουν τη ζωή να αξίζει. Μαζί έχουμε συνεχώς την ευκαιρία να μεταμορφωθούμε, απαλείφοντας το κάρμα και τα βάρη του παρελθόντος.

Ο σκοπός της σύνδεσής μας, με τις Αδελφές Ψυχές μας, είναι να μάθουμε, να μοιραστούμε και αναπτυχθούμε προσωπικά μαζί. Δύσκολα θα τα καταφέρναμε χωρίς αυτές. Καθώς η ψυχή μας εξελίσσεται, δοκιμαζόμαστε με τη διαδικασία του αποχωρισμού, η οποία είναι σίγουρα δύσκολη κι επίπονη. Τα καλά όμως νέα είναι ότι αυτές οι δοκιμασίες και οι δυσκολίες συχνά ανοίγουν τον δρόμο μια πραγματικά εξαιρετική σχέση – την πιο συμβατή με μας σχέση με τη Δίδυμη Φλόγα μας.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.