Μπορεί, ατυχώς, η Δίδυμη Φλόγα σας, πραγματικά να είναι πνευματική σε αυτή τη ζωή. Αλλά καθώς είμαστε στη νέα ροή των πραγμάτων είναι μάλλον απίθανο να συμβαίνει ότι γινόταν για αιώνες. Καθώς οι μαγικές ενέργειες συσχηματίζονται προς το 2019, πολλοί άνθρωποι θα ενωθούν τελικά με τη Δίδυμη Φλόγα τους. Όλο αυτό είναι μέρος του θεϊκού σχεδίου και ενθαρρύνει την πνευματική εξέλιξη του πλανήτη. Τα βρέφη που θα γεννηθούν από αυτές τις ενώσεις θα είναι το κάτι άλλο!

Να θυμάστε ότι μπορεί η ένωσή σας με την Δίδυμη Φλόγα σας να είναι μία πρόκληση. Όταν αρχικά θα ενωθείτε, μετά τα μοιραία πυροτεχνήματα, πιθανόν να νιώσετε μερική αντίσταση και δυσκολία προσαρμογής. Είναι απολύτως φυσιολογικό. Η ένωση με τη Δίδυμη Φλόγα σας είναι ένας σημαντικός έλεγχος της πραγματικότητας και αυτό μπορεί να είναι πραγματικά άβολο. Συχνά μοιάζει σαν διαπραγμάτευση με ένα μέρος του εαυτού σας που έχετε επιλέξει να μην το βλέπετε για πολύ καιρό.

Όλο αυτό είναι λογικό με κάποιο τρόπο. Το να ενωθείτε με τη Δίδυμη Φλόγα σας είναι σα να κοιτάμε ξεκάθαρα στον καθρέφτη και να βλέπετε όλη τη γυμνή αλήθεια. Κανείς δεν μπορεί να προσποιηθεί ότι μια τέτοια ένωση θα είναι παιχνιδάκι. Ενδεχομένως μάλιστα η δική σας Δίδυμη Φλόγα μόλις έχει βγει από μία σχέση που είχαν να μάθουν μαζί ορισμένα μαθήματα στη ζωή αυτή. Συνεπώς θα χρειαστούν προσαρμογές από όλες τις πλευρές.

Φυσικά τα πράγματα, στην πορεία αυτής της μαγευτικής σχέσης, λειτουργούν με απώτερο σκοπό να επιβεβαιώσουν το κύρος της. Οι προκλήσεις δυναμώνουν την αμοιβαία αποφασιστικότητα αλλά μόνο εάν είναι ο σωστός ΧΡΟΝΟΣ για αυτή την ένωση. Γενναιότητα απαιτείται και από τις δύο πλευρές.

Η σύνδεση με την Δίδυμη Φλόγα σας δεν μοιάζει πάντα με τη συνηθισμένη διαδικασία που ερωτευόμαστε. Ξεπερνάει τις γνωστές ρομαντικές σκηνές που περπατάμε χεράκι – χεράκι στην ακρογιαλιά, που δειπνούμε υπό των φως των κεριών και κοιτάμε μαζί τα άστρα στον ουρανό. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ιλιγγιώδη, ξέφρενη βόλτα με το «τρενάκι του τρόμου» στο λούνα παρκ. Απολαύστε το!

Leave a Reply

Your email address will not be published.