Έτσι λοιπόν αν είχατε μια δύσκολη περίοδο δοκιμασιών κι αλλαγών μέσα στα τελευταία δύο χρόνια, αναθαρρέψτε γιατί είναι πάρα πολύ πιθανό, μια ιδιαίτερα αξιόλογη σχέση να παραμονεύει για σας στην γωνία. Καθώς προχωρά η χρονιά, όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε αυτό το μαγικό σημείο. Είναι εκεί ακριβώς που όλοι προσδοκάμε να φτάσουμε και τώρα αρκετοί από εμάς θα είναι αρκετά τυχεροί για να το βιώσουν.

Εννοείται ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε ευτυχισμένες σχέσεις με τις Αδελφές Ψυχές τους και τις οικογένειες τους κι έτσι δεν χρειάζεται να διαβάζουν με τρόμο αυτές τις γραμμές. Για κάποιους το όλο θέμα με τις Δίδυμες Φλόγες είναι πάρα πολύ. Δεν πειράζει. Εάν είναι να συμβεί, θα συμβεί, εάν όχι η ζωή θα πάει παρακάτω, χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει…

Είναι αλήθεια όμως ότι οι καιροί που έρχονται θα επιταχύνουν τις ζωές μας με τρόπο που, ούτε καν έχουμε προβλέψει. Θα υπάρξουν απρόβλεπτες και απροσδόκητες αλλαγές, καθώς οι ενέργειες αλλάζουν. Ο Πλανήτης χρειάζεται συνεχώς περισσότερους αφυπνισμένους πνευματικά ανθρώπους για τον φροντίσουν. Για αυτό λέμε, η όλη ανακατωσούρα με το θέμα των Δίδυμων Φλογών μπορεί να σας φέρει προ εκπλήξεως.

Απλά να θυμάστε ότι έχετε την ελευθερία της βούλησης και συνεπώς έχετε επιλογή. Ακόμα κι αν συναντήσετε το άλλο σας μισό, αρκεί να πείτε όχι, αν είστε ευτυχισμένοι με την παρούσα κατάσταση. Μόνο να εξετάσετε πολύ τον εαυτό σας, αν τυχόν σας συμβεί και να ελέγξετε διπλά ότι δεν είσαστε σε ένα είδος μη υγιεινής άρνησης σχετικά με το ποιοί είσαστε και με ποιόν άνθρωπο θα έπρεπε να είστε μαζί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.